Katarína Jankeje Šport

Hokejisti Topoľčian majú za sebou náročný úvod sezóny: O výhre rozhodli až nájazdy

Hráči HC Topoľčany domácim zápasom s Liptovským Mikulášom vstúpili do novej sezóny. Cenné body sa im podarilo získať až v samostatných nájazdoch.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Topoľčian majú za sebou náročný úvod sezóny: O výhre rozhodli až nájazdy
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

V stredu sa pre topoľčianskych hokejistov spustil kolotoč novej sezóny 2015/2016 v rámci prvej ligy. Chlapci už pod vedením nového trénera Miroslava Nemčeka privítali na domácom ľade Liptovský Mikuláš. Topoľčany vstúpili do zápasu viac než dobre, v 45. sekunde otvoril skóre Kluka. Na rozdiel dvoch gólov zvýšil v 18. minúte Klačanský. Vytriezvenie prišlo v druhej tretine, keď v úvode hostia prekonali brankára Hala po prvýkrát a zmenšili tak náskok na jediný gól. Netrvalo dlho a Liptovský Mikuláš dokázal dorovnať na 2:2.

Gólová prestrelka pokračovala, na každú presnú strelu dokázal súper úspešne odpovedať. Do šatní sa tak po 40 minútach išlo za stavu 4:4. Záverečná časť rozuzlenie nepriniesla, diváci sa aj napriek atraktívnej hre víťaza nedočkali. Rozhodnúť museli až samostatné nájazdy, ktoré lepšie zvládli naši chlapci a vyhrali 5:4.

Hráči HC Topoľčany si po zápase pripísali úvodné dva body, súťaž bude pre nich pokračovať už v piatok 11. septembra. Tentokrát sa predstavia na ľade Senice.

HC Topoľčany – MHK 32 Liptovský Mikuláš 5:4 pp a sn (2:0, 2:4, 0:0 – 0:0, 1:0)

Góly: 1. Kluka, 18. Klačanský, 30. Nemček, 35. Káčer– 22., 33. Piatka, 23. Števuliak, 31. Kuric.

Čítajte aj:

Topoľčianski hokejisti štartujú sezónu v septembri: Poznáme dátumy duelov základnej časti

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM