Peter Klimant Krimi

Na ceste sa stala tragická nehoda: Vodička (†36) strhla auto priamo pod kamión!

Dopravná nehoda s fatálnymi následkami zablokovala dopravu. Na ceste 1. triedy došlo k tragickému nešťastiu. Na mieste zasahovali záchranári.

Ilustračný obrázok k článku Na ceste sa stala tragická nehoda: Vodička (†36) strhla auto priamo pod kamión!
Zdroj: Policajný zbor SR

V utorok 13.októbra sa približne o 8:20 hodine stala tragická dopravná nehoda. „Tragédia na ceste prvej triedy medzi odbočkami na obce Babindol a Klasov v nitrianskom okrese si vyžiadala ľudský život a jedno ťažké zranenie,“ informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

„36-ročná vodička osobného auta Peugeot 206 pravdepodobne neskoro spozorovala pred sebou brzdiace autá a strhla volant vľavo priamo pod kamión. Vodič nákladiaku sa snažil zabrániť zrážke a vyhol sa vľavo, kde sa vozidlo prevrátilo na osobné auto Ford Fiesta,“ informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Ako ďalej informovala, nehodu neprežila 36-ročná žena z Bešeňova. 38-ročnú vodičku Ford Fiesta previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice.

„Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia a ublíženia na zdraví,“ informuje policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Na mieste zasahovali záchranári, hasiči a policajti. Cesta medzi Vrábľami a Nitrou bola dočasne uzavretá.

Smrteľná nehoda: Vodička strhla auto priamo pod kamión!
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM