Katarína Jankeje Hádzaná

Horúca novinka: Vedenie klubu nečakane odvolalo trénera hádzanárov Ivana Pompoša!

Ivan Pompoš už nie je trénerom hádzanárov slovenského vicemajstra HK Agro Topoľčany. Prečítajte si jeho reakciu, ako aj meno nového kormidelníka.

Ilustračný obrázok k článku Horúca novinka: Vedenie klubu nečakane odvolalo trénera hádzanárov Ivana Pompoša!
Zdroj: YouTube.com

Vedenie klubu v pondelok nečakane odvolalo z funkcie trénera Ivana Pompoša a za hlavného kormidelníka vymenovalo Dezidera Jakubičku.

Nový tréner do konca sezóny

„Zatiaľ sme sa dohodli do konca sezóny,“ potvrdil Jakubička výmenu na trénerskom poste v klube, ktorému patrí aktuálne druhá priečka v extraligovej tabuľke dva body za lídrom Tatranom Prešov. Agro má po desiatich kolách najvyššej súťaže na konte deväť víťazstiev a jedinú prehru, navyše cez dve holandské prekážky postúpilo už do 3. kola Pohára EHF. V ňom sa Topoľčany stretnú so švajčiarskym Pfadi Winterthur.

Som sklamaný

Pompoš netajil z rozhodnutia funkcionárov sklamanie. „Dôvody mi vedenie klubu oznámilo, ale nechcem sa k nim príliš vyjadrovať. Prepustili ma a tým sa pre mňa epizóda v Topoľčanoch skončila. Som sklamaný, pretože mužstvo vyhrávalo, výsledky boli, postúpili sme do tretieho kola Pohára EHF,“ uviedol Pompoš, ktorého zverenci cez víkend vypadli prekvapujúco už v 1. kole Slovenského pohára po prehre na palubovke nováčika extraligy HKM Šaľa.

Predtým sme za dva mesiace prehrali jediný súťažný zápas na palubovke Prešova, čo boli podľa mňa super výsledky. Teraz sa budem viac venovať rodine, trochu si oddýchnem a čas ukáže, kam povedú moje kroky,“ dodal Pompoš, ktorý zastáva aj pozíciu trénera slovenskej reprezentácie juniorov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM