Tlačové správy

Kandidát na poslanca Ladislav Kmeť: TAKÉTO problémy sužujú volebný obvod č. 2

55-ročný úradník Ladislav Kmeť môže byť jedným z 5 poslancov, ktorí vás budú zastupovať v druhom volebnom obvode v Topoľčanoch. Prečítajte si, prečo sa rozhodol kandidovať a aký by mohol byť jeho prínos.

Ilustračný obrázok k článku Kandidát na poslanca Ladislav Kmeť: TAKÉTO problémy sužujú volebný obvod č. 2
Zdroj: Dnes24.sk

Ladislav Kmeť je narodený v Topoľčanoch a momentálne pracuje v štátnej správe v našom meste ako úradník. Kandiduje za 2. volebný obvod.

Prečo ste sa rozhodol kandidovať?
Aby som vylepšil niektoré oblasti života v Topoľčanoch. Venujem sa vo voľnom čase tretiemu sektoru , v oblasti práce s deťmi a mládežou. Táto oblasť práce ma zaujíma a chcel by som v mestskom zastupiteľstve riešiť aj túto problematiku. Môj prastarý otec bol na začiatku existencie novodobej histórie Topoľčian richtárom v Topoľčanoch a ja ako Topoľčanec moje mesto mám rád a chcel by som mu byť nápomocný pri jeho rozvoji.

V čom vidíte najväčšie nedostatky v meste?
Mestu chýbajú parkovacie plochy, chýba alternatíva klubu pre mladých ľudí, nie je riešená dopravná situácia , nie sú opravené komunikácie a chodníky, máme prázdne verejné priestory / námestie/ – Topoľčany by mohli byť živšie a spoločenskejšie, Topoľčany nevyužívajú turisticko-historický potenciál, deti na sídliskách ani nevedia kde je Centrum voľného času , chýbajú plochy pre malé športy, nevysádzame nové a pekné stromy – skôr ich likvidujeme., chýba pekná cyklotrasa …

Čo si podľa vás vyžaduje urgentné alebo prioritné riešenie?
Nedostatok pracovných ponúk. Riešenie je vo vybudovaní R8 tak, aby boli Topoľčany dostupnejšie aj pre nové podnikateľské investície. Podpora existencie priemyselného parku nestačí, treba rokovať a hľadať nových investorov. Tu by som navrhol, aby túto situáciu riešilo vedenie mesta v úzkej spolupráci so susednými obcami

Nedostatok parkovacích plôch – riešením sú malé stavebné úpravy na sídliskách, pri nemocniciach a zdravotníckych zariadeniach v meste.

V našom volebnom obvode treba vylepšiť verejné osvetlenie chodníkov a miestnych komunikácií, treba vylepšiť a modernizovať priechody pre chodcov, skvalitniť detské ihriská a realizovať kamerový bezpečnostný systém na verejných priestoroch volebného obvodu.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Jeho názory sa nemôžu spájať so stanoviskami a postavením siete portálov Global 24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM