Katarína Jankeje Kultúra

Kedy to bude u nás žiť najviac? 3 veľké akcie, ktoré nás čakajú toto leto

Letné prázdniny sú v plnom prúde, niekoľko vydarených akcií už máme za sebou. My sme sa pozreli, čo nás ešte počas teplých letných dní a večerov čaká.

Ilustračný obrázok k článku Kedy to bude u nás žiť najviac? 3 veľké akcie, ktoré nás čakajú toto leto
Zdroj: TASR

Music Summer Duchonka: 30. júl – 1. august

Obľúbená séria známych hudobných festivalov pokračuje aj v druhom desaťročí svojej existencie. Po výborných ohlasoch na minuloročnú novinku, ktorou bolo pridanie tretieho festivalového dňa vo štvrtok, sa návštevníci môžu tešiť na riadny rockový nášup aj v roku 2015. Čaká nás Polemic, Desmod, Peter Bič Project, Le Payaco, Billy Barman, Smola a hrušky, Helenine oči, Zoči voči, The Paranoid, Kali a kopec iných.

Fresh Fest 2015: 31. júl – 1. august

Na Duchonke sa na jednom pódiu stretnú najznámejšie tváre českej a slovenskej hudobnej scény. Počas víkendu sa predstaví Chinaski, Desmod, Gladiátor, No Name, ale i Majk Spirik či A.M.O. Kompletné informácie a zoznam vystupujúcich nájdete v našom článku: Koniec mesiaca bude stáť za to: Na jednom mieste vystúpia desiatky českých a slovenských kapiel

Topoľčianske hody: 14. – 16. august

Jedno z najobľúbenejších podujatí, ktoré sa pravidelne koná v mesiaci august. Tradične na návštevníkov čaká množstvo stánkov s rozmanitým tovarom i bohatý kultúrny program. Prvé informácie o podujatí si prečítate v článku: Topoľčianske hody sa blížia: Pivkári, toto info neprehliadnite!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM