Katarína Jankeje Šport

Konečne sa to podarilo: Hokejisti pretrhli šnúru prehier, vonku zdolali Humenné

Z výsledku posledného zápasu topoľčianskych hokejistov majú radosť nielen samotní hráči, ale i domáci fanúšikovia. Nášmu tímu sa totiž podarili konečne zlomiť sériu nešťastných prehier. Hrdinom zápasu sa stal Kluka s troma presnými strelami.

Ilustračný obrázok k článku Konečne sa to podarilo: Hokejisti pretrhli šnúru prehier, vonku zdolali Humenné
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Topoľčianski hokejisti majú po dlhej dobe dôvod na radosť. V 20. kole prvého kola absolvovali zápas na ľade Humenného, ktoré sa pred duelom nachádzalo o priečku vyššie než topoľčiansky tím. Skóre otvorili domáci, zverenci trénera Miroslava Nemčeka však zásluhou Mihalika o niekoľko momentov dorovnali na 1:1. V 16. minúte trafil bránku súpera Szalay, čím dostal Topoľčany do tesného vedenia.

Diváci využité šance videli aj v druhej tretine, Žochárov v plnej sile potiahol Kluka, ktorý v 33. a 35. minúte zvýšil na 4:1 v prospech našich. Domáci však stihli do prestávky odpovedať a znížiť náskok na rozdiel dvoch gólov.

Záverečná časť stretnutia priniesla opäť atraktívnu hru, v 41. minúte skóroval Majerčík, hrdinom zápasu sa však Kluka, ktorý po tretíkrát dokázal prekonať brankára Humenného a potvrdiť tak víťazstvo Topoľčian 6:3.

Súťaž bude pre topoľčiansky tím pokračovať v piatok 20. novembra, opäť absolvujú duel na východnom Slovensku. O 17.00 hodine nás doma privítajú Michalovce.

MHK Humenné – HC Topoľčany 3:6 (1:2, 1:2, 1:2)

Góly a asistencie: 10. Roháč (Mihalič, Šugár), 36. Ihnaťo (Mihalič, P. Segľa), 49. P. Segľa (M. Segľa, Mihalič) – 14. M. Mihalik (D. Mihalik, Szalay), 16. Szalay (M. Mihalik, Majerčík), 33. Kluka (Perniš), 35. Kluka, 41. Majerčík (M. Mihalik, Szalay), 58. Kluka

Môže vás zaujímať:

VIDEO: Skvelý výkon Topoľčancov v pohári, takto zvalcovali nepremožiteľný Prešov!

Futbalové výsledky v kocke: Ako dopadli duely v našom regióne?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM