Iné športy

Koronavírus zmaril plány v hokejovom klube: Pre pozitívny test sa štart sezóny ODKLADÁ!

Fanúšikovia topoľčianskeho hokeja už nedočkavo sledovali kalendáre. Prvé tohtosezónny zápasy sa blížili rýchlosťou blesku. Všetko je však napokon inak.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus zmaril plány v hokejovom klube: Pre pozitívny test sa štart sezóny ODKLADÁ!
Zdroj: HC Topoľčany

Príprava na novú sezónu sa skončila. Topoľčany mali počas prvého kola na domácom ľade privítať Považskú Bystricu.

Vedenie HC Topoľčany na sociálnej sieti zverejnilo nepríjemné správy: „Z dôvodu výskytu respiračného ochorenia covid-19 v našom seniorskom mužstve sme nútení prvé dve kolá 1. Slovenskej hokejovej ligy odložiť."

Ako prezradilo vedenie klubu, v tíme sa počas predošlého týždňa na základe pravidelného testovania hráčov vyskytol jeden pozitívny test na Covid-19.

„Vyhláška Úradu verejného zdravotníctva nám prikazuje neočkovaných hráčov umiestniť do karantény a najskôr na ôsmy deň musia absolvovať PCR test, na základe ktorého budú môcť ukončiť alebo budú musieť pokračovať v karanténe," vysvetľuje prvoligista.

Prečítajte si tiež

Topoľčany mali odštartovať sezónu v utorok 22. septembra proti Považskej Bystrici. V piatok 24. septembra mali cestovať do Skalice.

„V tejto chvíli je isté, že prvé dve kolá nebudeme môcť hrať z dôvodu testovania PCR testami. Ak testy u väčšiny hráčov nášho mužstva budú negatívne, prvý súťažný zápas SHL budeme môcť odohrať už túto nedeľu na našom zimnom štadióne proti Gladiators Trnava," dodáva HC Topoľčany.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

🚨 Z dôvodu výskytu respiračného ochorenia covid-19 v našom seniorskom mužstve sme nútení ❗️prvé dve kolá 1.Slovenskej...

Posted by HC Topoľčany on Monday, September 20, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM