Katarína Jankeje Kultúra

Kráska z východu vyráža na turné: Speváčka Kristína roztancuje Topoľčany

Záver novembra bude v Topoľčanoch stáť za to. Do Topoľčian zavíta známa speváčka Kristína, a ako o je o nej známe, tancovať a baviť sa bude každý.

Ilustračný obrázok k článku Kráska z východu vyráža na turné: Speváčka Kristína roztancuje Topoľčany
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Po troch úspešných ročníkoch Horehronia tour vyráža obľúbená slovenská speváčka Kristína opäť so svojou kapelou na turné. Topoľčany so svojou kapelou navštívi v stredu 25. novembra so začiatkom o 19.00 hod. večer.

Úspešnú kariéru naplno odštartovala v roku 2010, kde sa stala víťazkou Eurovision Song Contest a reprezentovala Slovensko s piesňou Horehronie v Nórskom Osle. Jej najväčšie hity Horehronie, Pri oltári, Stonka, V sieti ťa mám, Jabĺčko, Ešte Váham, Ľudskosť či Odpúšťam si získali srdcia fanúšikov všetkých vekových kategórii od najmenších po najstarších nielen na Slovensku, ale aj v susednom Česku.

V minulom roku vydala svoju výberovku, na ktorom nájdete novinky ako duet s majstrom Chudíkom v piesni Ovoňaj ma ako ružu. Všetky jej najväčšie hity, i iné piesne predstaví topoľčianskemu publiku v priestoroch Domu kultúry na živom koncerte s vlastnou kapelou v nezameniteľnej atmosfére.

Môže vás zaujímať:

Neopakovateľný zážitok priamo z Londýna: V Topoľčanoch uvidíme Hamleta v podaní britskej hviezdy

Na tento zážitok nemusíte cestovať: Balet z Ruska v pohodlí topoľčianskeho ki­na

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM