Katarína Jankeje Rôzne

Kreatívny piknik už v nedeľu: Handmade, živé koncerty a kopec zábavy!

Bohatý program čaká na návštevníkov tretieho pokračovania podujatia Kreatívny piknik. Uskutoční sa v priestoroch zábavného parku Margarétka v Topoľčanoch už túto nedeľu.

Ilustračný obrázok k článku Kreatívny piknik už v nedeľu: Handmade, živé koncerty a kopec zábavy!
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Nielen kreatívne a tvorivé duše sú vítané v nedeľu o 15.00 hodine v priestoroch zábavného parku Margarétka na sídlisku Juh. Už tretie pokračovanie Kreatívneho pikniku je určené jednak záujemcom, ktorí chcú prezentovať svoju tvorbu, ako aj ľuďom, ktorí sú na ich výtvory zvedaví a chcú sa niečo priučiť.

Program je bohatý, hudobné predstavenie odohrá Samuel Kupec, kapela David Band či Lukáš „FuXo“. Kultúrny zážitok bude doplnený o vystúpenie Veroniky Medovej s Lukášom Lipovským či Silvie Klimentovej a lokomotiv Bošany. Okrem tohto sa návštevníkom predstavia aj chlapci z Fighting Gym Topoľčany a predvedú krásy bojového umenia.

V priestoroch zábavného parku si deti môžu nechať pokresliť tvár farbami od profesionálov, nebude chýbať ani špeciálne detský kútik. Organizátorky tradične mysleli aj na žalúdky návštevníkov, už teraz sa môžete tešiť na vegánske jahodo-čokoládové muffiny, bezlepkové minicheesecakes, makovú tortu, ale i zdravú formu obľúbenej pizze.

Čítajte tiež:

Leto sa už nezadržateľne blíži: Na TÝCHTO akciách by ste rozhodne nemali chýbať!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM