Katarína Jankeje Kultúra

Kreatívny piknik už v nedeľu: Handmade, živé koncerty, divadlo a kopec zábavy!

Bohatý program čaká na návštevníkov akcie Kreatívny piknik. Uskutoční sa v priestoroch zábavného parku Margarétka v Topoľčanoch už túto nedeľu.

Ilustračný obrázok k článku Kreatívny piknik už v nedeľu: Handmade, živé koncerty, divadlo a kopec zábavy!
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Nielen kreatívne a tvorivé duše sú vítané v nedeľu o 15.00 hodine v priestoroch zábavného parku Margarétka na sídlisku Juh. Podujatie Kreatívny piknik vol 1. je určený jednak záujemcom, ktorí chcú prezentovať svoju tvorbu ako aj ľuďom, ktorí sú na ich výtvory zvedaví a chcú sa niečo priučiť. Program je bohatý, akustický koncert predvedú chlapci z kapely TRYAMERA, po nich zaspieva talentovaná študentka gymnázia Martina Bujnová. Kultúrny zážitok bude doplnený o divadelné predstavenie ŠMARHAN: Legenda o zbojníkovi.

Okrem toho v priestoroch zábavného parku si deti môžu nechať pokresliť tvár farbami od profesionálov. V neskorších hodinách je pre rodiny pripravená klasická opekačka doplnená o ochutnávku burčiaka. Ak nemáte plán na nedeľu, neváhajte vyplniť príjemné jesenné počasie zábavou a stretnutím známych na Margarétke. Všetky podrobné informácie nájdete na FB stránke: Kreatívny piknik – Topoľčany.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM