Katarína Jankeje Rôzne

Kukláči, zbrane a Fantomas: TAKTO vyzeral únos triednej knihy topoľčianskych gymnazistov!

S nápaditými videami maturantov sa nepochybne roztrhlo vrece. Tentokrát sa s myšlienkou únosu triednej knihy pohrali študenti štátneho gymnázia. Pozrite, čo vymysleli.

Ilustračný obrázok k článku Kukláči, zbrane a Fantomas: TAKTO vyzeral únos triednej knihy topoľčianskych gymnazistov!
Zdroj: YouTube.com

Maturanti štátneho gymnázia v Topoľčanoch sa rozhodli poňať tradičný únos triednej knihy po svojom. Zapojili do neho aj svojho triedneho učiteľa – Petra Rybanského, profesorku fyziky Idu Valachovú, ale aj ďalších členov učiteľského zboru.

Základom príbehu je, ako inak, únos triednej knihy 4. A, v ktorom má prsty známa záporácka postava filmového sveta – Fantomas. Aj s pomocou kukláčov a samopalov sa mu podarí uniesť niekoľko členov profesorského zboru. Vyslobodiť ich musí odvážny triedny učiteľ Rybanský a obetovať bude musieť práve inkriminovanú triednu knihu. Ako to všetko dopadlo zistíte vo videu!

So zaujímavým nápadom prišli aj maturanti topoľčianskej Obchodnej akadémie. Tým triedna kniha náhle zomrela, no ako to už býva, predsa sa jej podarilo vrátiť naspäť medzi študentov 4. A na Inoveckú ulicu. Netradičné video nájdete v našom článku: Triedna kniha to má spočítané: Topoľčianski študenti sa jej zbavili naozaj netradične!

Únos  triednej knihy Fantomasom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM