Dávid Hrdý Krimi

Kuriózne krádeže na sídlisku Východ: Občanom miznú ventilky z ich áut

Na tieto krádeže upozornil Topoľčanec žijúci na sídlisku Východ na verejnom fóre oficiálneho webu mesta Topoľčany. Podľa neho miznú najmä tie, ktoré sú pre zlodejov dizajnovo príťažlivé.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózne krádeže na sídlisku Východ: Občanom miznú ventilky z ich áut
Zdroj: Webnoviny.sk

To, čo vedie týchto zlodejov k týmto krádežiam je nejasné. Pravdepodobne ide však o roztopašnosť týchto mladíkov. Pri krádežiach boli dokonca aj pristihnutí.„Dňa 7.9.2013 okolo 21:00 hod. sme pri krádeži ventiliek na našich autách prichytili 3 mladých výrastkov vo veku asi 12–14 rokov, ktorý mali pri sebe nakradnuté ventilky. Bolo to na sídlisku Východ. Povedali, že sú z mraveniska. Vyhrešili sme ich a poslali domov s vyfučanými gumami, ako trestom za ich čin“, napísal na verejnom fóre prispievateľ Milan z Topoľčian.

No o pár dní mizli ventilky znova. To, či to boli opäť títo „zberatelia“ nie je však jasné. „Vyzývam všetkých občanov, aby v prípade prichytenia týchto zlodejov okamžite kontaktovali Mestskú políciu Topoľčany za účelom prešetrenia krádeže. Očividne napomenutie nepomáha“, apeluje na občanov okradnutý Milan.

Foto:Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM