Katarína Jankeje Kultúra

Láska dorazí aj do Bošian: Zabavte sa na bláznivej komédií plnej slovenských hviezd

Zdá sa, že s divadelnými predstaveniami sa v našom okolí roztrhlo vrece. V posledný februárový večer sa v Bošanoch uskutoční divadelné predstavenie Láááska, v ktorej hviezdia známe tváre televíznej obrazovky.

Ilustračný obrázok k článku Láska dorazí aj do Bošian: Zabavte sa na bláznivej komédií plnej slovenských hviezd
Zdroj: TASR

Sobotné podvečer (28. február) bude v Bošanoch patriť zaľúbeným vďaka bláznivej komédií Láááska s podtitulom – je skutočne to, kvôli čomu sa oplatí zostať nažive. „Most. Miesto, z ktorého ľudia mávajú nutkanie skočiť a ukončiť tak svoje trápenie. Na jednom z nich dochádza k stretnutiu dvoch mužov – úspešného, spokojného – Milta a večne nešťastného smoliara – Harryho, chystajúceho sa práve skoncovať so životom. Z ich náhodného stretnutia sa rozvinie komický dialóg o úspechu, kariére, šťastí a naopak nešťastí a smole. A samozrejme o láske,“ uvádza sa v oficiálnej pozvánke.

V Dome kultúry sa predstavia známe tváre divadelného sveta, postavu Harryho oživí Martin Mňahončák, Miltu zase stvárni Marek Majeský. Komédia, ktorá humorne nahliada na najzákladnejšie ľudské emócie odštartuje o 17.00 hod. večer, ako informujú organizátori, hra potrvá s prestávkou takmer 2 hodiny.

Ak sa vám však nechce mimo mesto, divadlo si môžete vychutnať aj v Topoľčanoch. Vo štvrtok 26. februára sa v priestoroch Športovej haly uskutoční kultový muzikál. Podrobnosti nájdete aj v našom článku: Legendárny muzikál aj u nás: Posledné predstavenie Na skle maľované v Topoľčanoch!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM