Katarína Jankeje Rôzne

Letné kúpalisko v Topoľčanoch: Praská vo švíkoch!

Extrémne horúčavy lákajú mnoho ľudí práve na naše kúpalisko. Boli sme sa pozrieť ako to tam vyzerá a vyspovedali sme návštevníkov s otázkami na tohtoročnú sezónu.

Ilustračný obrázok k článku Letné kúpalisko v Topoľčanoch: Praská vo švíkoch!
Zdroj: Dnes24.sk

Vysoké teploty trávia (tí šťastní) obyvatelia Topoľčian relaxom na letnom kúpalisku. Neodradil ich ani dlhý rad pri vstupnom vchode, ani viditeľné obsadenie bazénov a lehátok. Sezónu si pochvaľuje aj správca kúpaliska, Ján Ripka: "Tento rok je to s návštevnosťou naozaj dobré, zatiaľ sme nezaznamenali žiadnu sťažnosť na krádeže, či iné neprimerané aktivity.

Pochvala i požiadavky

„My sme s rodinou nadmieru spokojní. Chodíme sem vždy, keď máme voľno, manželka tu stretne často aj kamarátky, deti sa vybláznia v detskom bazéne a ja si môžem pokojne vychutnať pivko,“ prezrádza so smiechom pán Tibor. Podobne je na tom aj pani Katarína, ktorá pravidelne prichádza na naše kúpalisko až z Piešťan: "Ja sem chodím veľmi rada. Pekné a čisté prostredie, milý personál, keďže tu mám rodinu, je to najlepšia alternatíva. Čo by som ale vytkla, je možno ošúpaná farba na stoloch či lavičkách, nepôsobí to najlepšie.“

I nepríjemné udalosti sú súčasťou trávenia voľného času na kúpalisku. Vie o tom svoje aj študentka Tatiana: „ I keď na kúpalisko nedám dopustiť, trávnik je tam otrasný. Okrem toho, že sa po ňom nedá normálne chodiť, keďže je na mnohých miestach hrboľatý, sa mojej priateľke zapichla zicherka do päty, z ktorej mala nepeknú a bolestivú infekciu.“

Chcú nový bazén

Ďalšou požiadavkou návštevníkov je rozhodne druhý bazén pre dospelých. „Chodíme sem každý deň s partiou známych, je to tu dobre, len nám chýba ďalší bazén. Kedysi boli aj plány na rekonštrukciu, no bohužiaľ sa nič neudialo,“ povedala dôchodkyňa spolu s priateľmi. Podobne situáciu vidia aj viacerí návštevníci, druhý bazén by pomohol tomu pretlaku kúpajúcich sa. „Dnes je to ešte fajn, ale včera tu bolo strašne moc ľudí, bazén plný, trávnik plný. Kapacitne by si naše kúpalisko žiadalo ešte jeden bazén.“ dodáva pani Dagmar z Topoľčian.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM