Rastislav Búgel Krimi

Ľudmilu (21) stále zúfalo hľadajú: Do pátrania sa zapojili psovodi a kamaráti!

Polícia, rodina a kamaráti stále zúfalo hľadajú mladú študentku, ktorá odišla z nitrianskej diskotéky a už sa nikomu neozvala .

Ilustračný obrázok k článku Ľudmilu (21) stále zúfalo hľadajú: Do pátrania sa zapojili psovodi a kamaráti!
Foto: Rastislav Búgel

V piatok 24.októbra sa mala mladá študentka Ľudmila (21) vytratiť z jedného z disko barov v Nitre. „Mala odísť za svojím priateľom, za ktorým však už neprišla a odvtedy nepodala o sebe žiadnu správu. Jej pobyt je neznámy,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

Už o deň neskôr mali byť do terénu vyslané hliadky, ktoré rozbehli veľké pátranie. To pokračovalo aj vo štvrtok 30.októbra. Do akcie povolali aj psovodov s 5,5 ročným psom, ktorí prečesávali náročný terén v okolí rieky Nitra. V piatok sa majú do pátrania zapojiť aj kamaráti a spolužiaci. Tí už stihli po meste vylepiť množstvo plagátov s podobizňou a popisom strateného dievčaťa.

Na mieste, kde by mal bývať priateľ stratenej Ľudmily, sa pohybovalo množstvo policajtov, ktorí prečesávali kríky a náročný terén. Neskôr sa presunuli až k budove skeletu pri rieke Nitra. Ako potvrdil riaditeľ psovodov Alexander Berek, v prípade, že dievča nenájdu, chcú systematicky pokračovať pri prehľadávaní koryta rieky až po Krškany. Rovnako upozornil, že dôležité môžu byť aj minúty, nakoľko v nočných hodinách teplota klesá k bodu mrazu.

Hľadajú stratenú Ľudmilu
12
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM