Katarína Jankeje Tlačové správy

Lukáš Latinák, Natália Hatalová či Novum: TOTO všetko nás čaká na OLDIES plese!

Ples Oldies, ktorého výťažok poputuje osudom skúšanej rodine, klope na dvere. Na akcii môžete stretnúť známe hviezdy, či vychutnať si choreografické umenie z dielne našich Novumáčok.

Ilustračný obrázok k článku Lukáš Latinák, Natália Hatalová či Novum: TOTO všetko nás čaká na OLDIES plese!
Zdroj: Dnes24.sk

Dámy a slečny, róby máte pripravené? Už zajtra sa v priestoroch Kultúrneho domu v Nemčiciach rozbehne dlho očakávaný charitatívny Oldies ples. Organizátori z Prestige magazínu pripravili na sobotu 17. januára naozaj rozmanitý program. Ako hosť večera sa predstaví Lukáš Latinák či známa speváčka Natália Hatalová. Nebude chýbať ani tanečné predstavenie topoľčianskeho zoskupenia NOVUM či koncert Súkromného konzervatória Dezidera Kardoša.

Výťažok z plesu poputuje rodine pána Mareka, ktorá má naozaj neľahký osud. Po narodení dcérky mu manželka ochorela na rakovinu. Síce bojovala, no zákernej chorobe podľahla a on zostal na výchovu piatich detí úplne sám. Už to by bolo na jedného rodiča dosť, no jeho rodinu postihlo ďalšie nešťastie. Traja z nich sú totiž zdravotne postihnutí.

Vstupenky na sobotný benefičný ples sú stále k dispozícií. Zakúpite ich v cestovnej agentúre M-Tour v Topoľčanoch alebo na telefónom čísle 0908 944 283. Cena pre pár je 55 eur.

Foto: ilustračné

Oldies ples v Nemčiciach sa blíži: Okrem zábavy a hudby sa bude aj pomáhať!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM