Monika Földešiová Tlačové správy

Máte pri nákupe radšej zľavu alebo darček? V AAA AUTO dostanete oboje!

(PR) - Priznajme si to. Akčné zľavy alebo darček pri nákupe, to je naše. A prečo nie, keď môžeme ušetriť alebo dostať niečo zadarmo. Teraz napríklad môžete pri nákupe auta v AAA AUTO získať zľavu 500 až 2 000 euro a navyše dostanete aj tablet!

Ilustračný obrázok k článku Máte pri nákupe radšej zľavu alebo darček? V AAA AUTO dostanete oboje!
Zdroj: Dnes24.sk

„Vybral som sa do AAA AUTO pre Fabiu, ale nakoniec som odchádzal v Octavii a s moderným tabletom,“ pochvaľuje si pán Janík z Nitry. Na Škodu Octavia totiž dostal zľavu 2 000 euro a hneď sa pre neho stala dostupnejšou. Navštívte AAA AUTO a povedzte si i vy o svoju zľavu. V AAA AUTO nájdete viac ako 3000 kvalitných áut za najlepšie ceny na Slovensku.

Teraz môžete mať každé z týchto áut ešte o 500 až 2 000 euro lacnejšie. Môže to byť práve jedno z týchto:

Škoda Octavia
Vyhľadávaný model Škoda Octavia 1.9 TDI hatchback, čierny, z roku 2009, po 1. majiteľovi nefajčiarovi, najazdených iba 66 718 km. Priestranné rodinné auto s objemným úložným priestorom, úsporným motorom a pravidelným servisom. Bohatá výbava zahrňuje tempomat, parkovaciehoho asistenta, klimatizáciu, ABS, ESP, počítač, hmlovky či zamykanie riadiacej páky. Teraz na www.aaaauto.sk za 8 000 EUR po zľave pri kúpe na úver. Pre viac informácií kliknite tu .

Ford Mondeo
Obľúbený Ford Mondeo 2.0 TDCi kombi, šedá metalíza, z roku 2008, po 1. majiteľovi, najazdených iba 92 587 km. Priestranné rodinné auto s výkonným motorom a šesťstupňovou prevodovkou, po dôslednom 1. majiteľovi s pravidelným servisom. Veľmi bohatá výbava. Multifunkčný volant, vyhrievané elektrické sedačky, aut. klimatizácia, ABS, ASR, ESP, centrál, počítač, el. zrkadlá a okná, servo, strešný nosič, ukotvenie pre detskú sedačku. Teraz na www.aaaauto.sk za 7 000 EUR po zľave pri kúpe na úver. Pre viac informácií kliknite tu .

AAA auto ponuka
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM