Dávid Hrdý Rôzne

Máte už program na víkend? Pozrite si, kam sa dá ísť v Topoľčanoch a okolí

Nasledujúci víkend prináša opäť zaujímavé podujatia. V Tesároch sa uskutoční ďalší ročník tradičného Tesárskeho vinobrania. Pre nadšencov turistiky je tu výstup na Veľký Tríbeč a zaujímavý program si pripravilo aj topoľčianke kino.

Ilustračný obrázok k článku Máte už program na víkend? Pozrite si, kam sa dá ísť v Topoľčanoch a okolí
Zdroj: Webnoviny.sk

Tesárske vinobranie, sobota 14.septembra

Obec Tesáre tradične organizuje už svoj 11. Ročník Tesárskeho vinobrania. Čaká na Vás dobré jedlo, veľký výber vín či burčiakov. Tešiť sa môžete aj na prezentáciu ľudových remesiel. Akcia začína od 10:30 hodiny svätou omšou v kostole svätého Martina. Ďalší program je nasledovný:

  • od 13:00 hodiny – sprievod od vinohradu
  • od 13:30 hodiny – kultúrny program:

UPSIDE DOWN (NZ)
Fujaráši
MRCHANE
Lidovec
Deti z MŠ a ZŠ
HRDZA (PO)
Tríbečskí heligonkári

  • od 21:00 hodiny – oberačková zábava s DJ BS Sound

39. ročník výstupu na Veľký Tríbeč, sobota 14. septembra

Klub slovenských turistov Žochár organizuje ďalší ročník tradičného výstupu na Veľký Tríbeč spojené so slávením svätej omše na vrchole. Tá sa tam uskutoční o 12:00 hodine. Odchody pre účastníkov sú nasledovné:

  • od 8:00 – AS Topoľčany – doprava autobusom
  • od 9:00 – cyklisti – stretnutie pri OD TESCO

Pri návrate z Veľkého Tríbeča si budete môcť opekať pri Dekanovej chate. Akcia sa bude konať za každého počasia. Stravu a pitie si každý prinesie so sebou!

Kino

  • Sobota o 17:00 hodine

One direction 3 D

Americký hudobný. One Direction je britsko–írska chlapčenská hudobná skupina. V roku 2010 sa všetci piati členovia neúspešne pokúsili umiestniť v chlapčenskej kategórii speváckej súťaže The X Factor. Po návrhu hosťujúcej porotkyne boli spojení do jednej skupiny a preradení do kategórie skupín.

  • Sobota a nedeľa o 19:00 hodine

Jobs

Americká dráma. Životopisný film o Stevovi Jobsovi, ponúka pohľad na okamihy vzniku spoločnosti Apple, revolučnú firmu v oblasti počítačových technológii. Vďaka Jobsovému zmyslu pre detail a podnikateľským schopnostiam, produkty firmy Apple zmenili svet.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM