Samospráva

Mesto vyhlásilo výberové konanie: Hľadá riaditeľa s funkciou konateľa

Hľadáte si novú prácu a potrebujete poriadnu výzvu? V tom prípade vás možno zaujme aktuálna ponuka, ktorú zverejnilo mesto Topoľčany.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vyhlásilo výberové konanie: Hľadá riaditeľa s funkciou konateľa
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Topoľčany vyhlásilo výberové konanie na obsadenie miesta riaditeľa spojeného s funkciou konateľa spoločnosti BP Media, s.r.o. Vedenie mesta zverejnilo výberové konanie na svojom webe. Jediným spoločníkom v BP Media, s.r.o. je mesto Topoľčany.

Jedná sa o hlavný pracovný pomer na dobu neurčitú s predpokladanou mesačnou mzdou vo výške 1600 eur brutto. Predpokladaný termín nástupu je 4. januára 2021.

Hlavným kvalifikačným predpokladom uchádzača je minimálne úplné stredoškolské vzdelanie. Medzi iné požiadavky patrí minimálne 5 rokov praxe po ukončení úplného stredoškolského vzdelania, z toho aspoň 1 rok praxe v oblasti kultúry alebo médií. Uchádzač o funkciu riaditeľa by mal mať minimálne 3 roky praxe v riadení, minimálne 3 referencie systémom 360 (podriadený, nadriadený a kolega), vynikajúce organizačné a komunikačné schopnosti, samostatnosť, zodpovednosť a rozhodnosť.

Chýbať by mu nemala ani schopnosť pracovať v záťažových situáciách, časová flexibilita a orientácia na ciele, spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, a bezúhonnosť.

Samozrejmosťou je znalosť legislatívy v oblasti pracovného práva, ovládanie práce s MS Excel na úrovni pokročilý a vodičské oprávnenie skupiny „B“.

„Žiadosť o účasť na výberovom konaní spolu s požadovanými dokladmi je potrebné doručiť v zalepenej obálke označenej heslom „VÝBEROVÉ KONANIE – RIADITEĽ BP Media, s.r.o.“ v lehote do 1.12. 2020 do 12.00 hod. na adresu: mesto Topoľčany, Nám. M. R. Štefánika 1/1, 955 01 Topoľčany. Rozhodujúci je dátum a čas doručenia žiadosti s prílohami na adresu mesta Topoľčany, Nám. M. R. Štefánika č. 1/1, 955 01 Topoľčany. Na oneskorene podané žiadosti o účasť na výberovom konaní sa nebude prihliadať," informuje mesto Topoľčany v informáciách o výberovom konaní.

Výberové konanie bude prebiehať osobným pohovorom pred výberovou komisiou. Súčasťou pohovoru bude aj bude prezentácia Projektu riadenia a koncepcie kultúrnych a mediálnych aktivít v meste Topoľčany.

Predpokladaný termín výberového konania je 10. decembra o 9.00 hodine v priestoroch mestského úradu. Zoznam požadovaných dokladov a ďalšie informácie nájdete na webe mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM