Katarína Jankeje Kultúra

Mrázik v podaní bábkového divadla: Obľúbená rozprávka pobaví topoľčianske deti

Máme skvelý tip pre deti z Topoľčian a okolia. Do nášho mesta už čoskoro zavítajú legendárne postavy ako Nastenka, baba Jaga, či deduško Hríbik.

Ilustračný obrázok k článku Mrázik v podaní bábkového divadla: Obľúbená rozprávka pobaví topoľčianske deti
Zdroj: TASR

Zima sa neúprosne blíži, čaká nás obdobie, ktoré je plné tradičných rozprávok a príbehov. Mestské kultúrne stredisko v tejto súvislosti si pre najmenších pripravilo hudobné veršované bábkové divadlo Deduško Mrázik. Tvorcami bábkovej podoby známej rozprávky je divadlo BUM BÁC.

Príbeh detí zavedie až do ďalekého Ruska, kde láska ku krásnej a ušľachtilej Nastenke spôsobí zmúdrenie do seba zahľadeného a nevďačného bohatiera Ivana. Namyslený Ivan na svojich potulkách svetom urazí kúzelného deduška Hríbika, za čo ho stihne trest v podobe medvedej hlavy. Nájde dievčinu svojho srdca, ale musí prekonávať nástrahy ješitnej baby Jagy, bojovať s lúpežníkmi, aby svojou láskou oživil Nastenku.

Veršovaná rozprávka bude sprevádzaná živými pesničkami divadla BUM BÁC. Predstavenie pre deti sa uskutoční v nedeľu 29. novembra v priestoroch Spoločenského domu. Začiatok je naplánovaný na 16.00 hodinu.

Môže vás zaujímať:

Šou plná zábavy a hudby v podaní Drišľaku: Kedy k nám skupina zavíta?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM