Dávid Hrdý Kultúra

Na koho to slovo padne? Pätica známych hercov predstaví v Topoľčanoch úspešnú komédiu

Na koho to slovo padne je názov úspešnej komédie, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie činoherné tituly na Slovensku. V podaní Róberta Jakaba, Juraja Kemku, Vladimíra Kobielskeho a Lukáša Latináka ju budeme mať možnosť vidieť aj v Topoľčanoch!

Ilustračný obrázok k článku Na koho to slovo padne? Pätica známych hercov predstaví v Topoľčanoch úspešnú komédiu
Zdroj: Dnes24.sk

Dobrá komédia,výborné obsadenie

Populárna pätica hercov známa aj s účinkovania úspešnej televíznej relácie Partička zavíta do Topoľčian v októbri. Už len herecké obsadenie je zárukou dobrej zábavy a príjemného večera. Predstavenie by sa malo uskutočniť 19. októbra 2013 v kinosále v Topoľčanoch.

Hra od Gábora Görgeyho je o piatich individuí zavretých v jednej miestnosti. Iba oni a jeden revolver. Každý ho chce získať, pretože je to príležitosť získať moc nad ostatnými. Každý z nich je svojim spôsobom zvláštny a komický a každý má taktiež inú predstavu o moci.

Lístky a rezervácie

Lístky na toto predstavenie si môžete zakúpiť už od zajtra 11. septembra. Počas utorka až piatku bude možné lístky kúpiť v pokladni kina v čase od 14:00 do 19:00 hodine. Počas víkendov od 17:00 do 19:00 hodiny.

Vstupenky sa dajú rezervovať aj telefonicky na čísle 038/53 69 427 od 9:00 do 15:00 hodiny a v čase od 15:00 do 18:00 na čísle 038/53 69 425. Takto zarezervované lístky je potrebné si vyzdvihnúť týždeň pred predstavením, inak nebude rezervácia akceptovaná a lístky sa predajú vo voľnom predaji.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM