Kultúra

Najpopulárnejšia kapela všetkých čias zavíta pod Zobor: Elánisti pripravujú pre Nitranov akustický koncert!

Pred piatimi rokmi doslovne obsadili nitriansky amfiteáter a prilákali 15-tisíc ľudí z celého Slovenska. Každodenné starosti nechali za bránami a vychutnávali si piesne niekoľkých generácií. A o mesiac to môžeme v Nitre zažiť znova a s puncom akustiky ;)

Ilustračný obrázok k článku Najpopulárnejšia kapela všetkých čias zavíta pod Zobor: Elánisti pripravujú pre Nitranov akustický koncert!
Zdroj: Dnes24.sk

„Spomínam si na ten koncert v amfiteátri veľmi dobre. Už od malička som sníval o tom, ako by som chcel ísť na koncert a tu sa mi môj sen splnil. Bolo to perfektné… Elán tu krstil svoj album Anjelská daň, krstil im to vtedy Vlado Weiss. Myslím, že to bolo po nejakom úspechu našej repre takže bol v kurze :) To som ešte nevedel, že rok na to začne o kúsok nižšie na fakulte moje študentské trápenie. Každopádne si naň budem vždy pamätať ako na môj splnený sen,“ spomína mladý Tomáš.

„Staré dobré pesničky, ktoré majú svoje čaro…“ opisuje v krátkosti a výstižne Ema.

„Bol to neuveriteľný zážitok počuť ich na vlastné uši a zaspievať si s nimi. Elán je skupina mojej mladosti, ktorá vždy niečím prekvapí. Určite si nenechám ujsť príležitosť počuť ich znova,“ vraví pani Renáta.

Už 11.decembra sa Mestská športová hala na Klokočine premení na jedno veľké divadlo. Doprajte si aj vy zážitok, na ktorý budete roky spomínať a ktorý vám už nikto nikdy nevezme. Tak ako Tomášovi, Eme, Renáte a tisíckam ďalších, ktorí pred 5 rokmi tvorili spevácky zbor jednej z najpopulárnejších kapiel v česko-slovenskej histórii.

Elán v divadle – akustický koncert
11.12.2015 o 19:00 hod.
Mestská športová hala v Nitre
prepredaj vstupeniek na www.predpredaj.sk a v radio.MAX

foto: radio.MAX

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM