Katarína Jankeje Rôzne

Najvyšší čas sa začať rozhodovať, ako stráviť víkend: Niekoľko inšpirácií z Topoľčian, ktoré môžu zlákať aj vás

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Topoľčanci a spol., toto môže zlákať aj vás.

Ilustračný obrázok k článku Najvyšší čas sa začať rozhodovať, ako stráviť víkend: Niekoľko inšpirácií z Topoľčian, ktoré môžu zlákať aj vás
Foto: Katarína Jankeje

Výstava prác študentov SOŠ Drevárska

do 29. januára, Galéria mesta Topoľčany

Okrem vystavených kusov nábytku, ktoré vznikli z dielne školy, si môžete až do 29. januára pozrieť grafické návrhy, kresby a fotografie žiakov, ktoré neodmysliteľne patria do portfólia zručností všetkých študentov na SOŠ drevárskej. Aktuálnu výstavu si môžete pozrieť každý pracovný deň od 8.00 hod. až do 16.00 hod.

prvá liga: HC Topoľčany – HK Detva

piatok, Zimný štadión Topoľčany

V piatok nás čaká pokračovanie bojov o play-off v rámci prvej ligy. Topoľčianski hokejisti doma privítajú silnú Detvu. Zápas začína už v tradičnom čase o 18.00 hod.

3. umelecký ples SKDZ

piatok, Dom kultúry Topoľčany

Súkromné konzervatórium Dezidera Kardoša a Súkromná škola úžitkového výtvarníctva si pripravili 3. ročník Umeleckého plesu so zameraním na 20. a 30. roky minulého storočia. V priestoroch Domu kultúry sa počas večera môžete tešiť na známu skupinu Funny Fellows, domácu SKDK Band či DJ Tričko. Organizátori nezabudli ani na exkluzívneho hosťa, tým bude tento ročník Zuzana Tlučková.

Ples módy

sobota, Dom kultúry Nemčice

Počas víkendu si v neďalekej obci užijeme už tretie pokračovanie Plesu módy. Hosťom večera bude saxofonista Rudy Goga, organizátori pripravili aj vystúpenie cimbálovky Ferkovci a skupiny Z času na čas.

extraliga: HK Topoľčany – Tatran Prešov

sobota, Športová hala Topoľčany

V sobotu sa opäť po zimnej prestávke rozbieha najvyššia ligová súťaž hádzanej mužov. Topoľčany o 18.00 hod. na domácej palubovke privítajú silný Prešov, s ktorým sú zhodne na prvej priečke v priebežnej tabuľke. O veľkú drámu bude rozhodne postarané.

Škola korčuľovania a verejné korčuľovanie

nedeľa, Zimný štadión Topoľčany

V nedeľu bude topoľčiansky zimák od 16.00 hod. otvorený verejnosti. Tréneri hokejového klubu naučia deti do 10 rokov základy a techniku športu, od 17.00 hod. je potom na programe verejné korčuľovanie určené všetkým bez vekového obmedzenia.

Fašiangový karneval

nedeľa, Dom kultúry Bojná

V známej obci bude koniec januára patriť deťom, maskám a fašiangom. Počas nedele (31. január) sa v Dome kultúry uskutoční Fašiangový karneval. Detská zábavná súťaž štartuje o 14.30 hod. popoludní, kedy sa začnú zapisovať masky, vyhodnotenie a odmeňovanie tých najšikovnejších je na pláne o 17.00 hod.

Môže vás zaujímať:

KAM s deťmi počas najbližších víkendov? Pozrite si tipy na skvelé karnevalové akcie plné zábavy

Čarovný svet princezien, rytierov a pážat: Tvorivé podujatie očarí všetky topoľčianske deti

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM