Katarína Jankeje Kultúra

Naozaj netradičné spojenie: Katka Knechtová sa dala dokopy s Diablami!

Speváčka, skladateľka a textárka Katarína Knechtová sa spojila so svetoznámym hudobným zoskupením Cigánski Diabli. Po úspechu v rôznych slovenských mestách prichádzajú konečne aj k nám do Topoľčian.

Ilustračný obrázok k článku Naozaj netradičné spojenie: Katka Knechtová sa dala dokopy s Diablami!
Zdroj: Dnes24.sk

Nezvyčajné hudobné zoskupenie Katarína Knechtová & Cigánski Diabli sa s originálnou hudobnou šou predstaví v priestoroch Spoločenského domu v Topoľčanoch. "Tour 2015 je skvelým dramaturgickým a hudobným spojením dvoch bravúrnych slovenských leadrov, a to Katky Knechtovej s vynikajúcim svetovým ethno orchestrom Cigánski Diabli,“ uvádza Mestské kultúrne stredisko v Topoľčanoch. Veľmi zaujímavé stvárnenie popu a dynamickej gypsy music tak pritiahne divákov z oboch hudobných žánrov.

Koncert bude nabitý hitmi Kataríny Knechtovej ako Za Tebou, Spomaľ, Na veky, Keby, Môj Bože, ale aj zmesou cigánskych piesní v podaní Katky, skvelých Diablov s vynikajúcim cimbalovým majstrom Ernestom Šarközim. Nevšedný a jedinečný hudobný zážitok sa v Topoľčanoch uskutoční 29. apríla o 19.00 hod. večer. Vstupenky zakúpite tradične v pokladni kina Spoločenský dom.

Čítajte tiež:

Umenie priamo z Moskvy: V Spoločenskom dome zažijeme balet!

Topoľčany sa prebúdzajú do jari: Čaká nás Blšák i Veľký Deň na Margarétke!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM