Katarína Jankeje Hádzaná

Naši fanúšikovia majú dôvod na radosť: Topoľčiansky dres bude obliekať TENTO hráč Hlohovca!

HK Topoľčany síce opustil Martin Briatka, no fanúšikovia sa môžu tešiť na novú posilu. Tá príde zo Sporty Hlohovec. O koho ide?

Ilustračný obrázok k článku Naši fanúšikovia majú dôvod na radosť: Topoľčiansky dres bude obliekať TENTO hráč Hlohovca!
Zdroj: TASR

Len pred niekoľkými dňami sme vás informovali o pomerne nečakanom odchode Martina Briatku z topoľčianskeho hádzanárskeho klubu do Sporty Hlohovec, viac sa dočítate v článku: Prestup, ktorý čakal málokto: Topoľčany opúšťa Martin Briatka. Ako však informoval Slovenský zväz hádzanej na svojich oficiálnych stránkach, opačným smerom sa od 1. decembra presunie Alexander Ivanov.

„Tridsaťjedenročný hráč s reprezentačnými skúsenosťami sa s vedením HK Agro dohodol na kontrakte do konca aktuálneho ročníka. Ivanov sa s dresom Sporty, ktorý si obliekal od sezóny 2013/2014, rozlúči v sobotňajšom stretnutí najvyššej slovenskej súťaže proti ŠKH Agrokarpaty Pezinok,“ uviedol zväz.

Ivanov je odchovancom Nových Zámkov, okrem Hlohovca si stihol zahrať aj v Maďarsku, či v českom tíme HC Baník Karviná, ktorý sa môže pochváliť množstvom majstrovských titulov. Už bývalý hráč Sporty nie je jedinou novou posilou v topoľčianskych radoch. Počas sezóny sa k tímu pripojil aj Pavel Macovchin z Moldavska, 23-ročný hráč stihol výrazne pomôcť k posledným dvom výhram Topoľčancov v extralige.

Môže vás zaujímať:

VIDEO: Topoľčany zdolalili Liptovský Mikuláš, fanúšikovia takto ocenili bojovnosť!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM