Katarína Jankeje Krimi

Neštítili sa ničoho: Dvaja mladíci (17, 18) mali podpáliť za bieleho dňa auto!

Ako uvádza polícia, dvaja mladíci mali v neďalekej obci poliať auto benzínom a zapáliť. Najzarážajúcejší je však fakt, že toto všetko sa udialo počas bieleho dňa.

Ilustračný obrázok k článku Neštítili sa ničoho: Dvaja mladíci (17, 18) mali podpáliť za bieleho dňa auto!
Zdroj: TASR

Kriminalisti z Partizánskeho v krátkom čase zistili dvoch podozrivých mladíkov, ktorí mali 27. septembra v Ostraticiach v okrese Partizánske zapáliť zaparkované vozidlo Audi A6. Ide o 18-ročného Juraja a 17-ročného Rudolfa z okresu Partizánske, ktorých už poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Partizánskom obvinil z prečinu poškodzovania cudzej veci spáchaného spolupáchateľstvom.

„Obvinení 27. septembra popoludní zapálili zaparkované auto, ktoré stálo v Ostraticiach za pohostinstvom. Rudolf dával pozor, či nikto nejde a Juraj polial čelné sklo a prednú časť Audi A6 benzínom, ktorý si so sebou priniesol v bandaske. Následne vzal zapaľovač a auto zapálil,“ informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ako ďalej ozrejmila, v dôsledku požiaru na vozidle zhorela jeho predná motorová a taktiež interiérová časť. „Dvadsaťdeväťroč­nému majiteľovi auta obvinení spôsobili škodu 9 000 eur. Za tento skutok im hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. U mladistvých sa hranica trestnej sadzby znižuje na polovicu,“ dodala.

Čítajte aj:

Nehoda nákladiaku s autom: Hasiči mali čo robiť, aby dostali zraneného človeka von!

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM