Ivan Bučko Hádzaná

Nič nie je stratené. Topoľčianski hádzanári môžu sériu ešte poriadne zdramatizovať

Po tesnej prehre v Hlohovci nastúpia topoľčianski hádzanári proti tomuto súperovi znova, tentokrát na domácej pôde. Podarí sa im napraviť chybu z posledného zápasu a vylepšiť stav série?

Ilustračný obrázok k článku Nič nie je stratené. Topoľčianski hádzanári môžu sériu ešte poriadne zdramatizovať
Zdroj: TASR

Druhé semifinálové zápasy play-off extraligy hádzanárov pokračujú už túto stredu. Topoľčanci sa budú snažiť odčiniť prehru z prvého zápasu. Musíme pripomenúť, že išlo o veľmi vyrovnaný zápas, kde im víťazstvo ušlo len o vlások. Domáca Sporta musela bojovať až do samého záveru, čomu nasvedčuje aj celkový stav (27: 25).

Ak sa pozrieme do minulosti tak z predchádzajúcich piatich ligových zápasov vyhrali všetky Hlohovčania, no to sú však len štatistiky. Žochári sa budú snažiť tento ukazovateľ zmeniť . Dopomôcť im v tom má nová posila z Čile- Víctor Andrés Donos Andalaft, ako aj skvelé publikum. Tréner HK Topoľčany Ivan Pompoš vidí príčinu minulej prehry v nedostatočnej efektívnosti. „V sobotu sme doplatili na našu trvalú bolesť, ktorou je premieňanie šancí. V najbližších dňoch musíme na tom popracovať, aby sme už v stredajšom domácom zápase boli úspešní,“ povedal Pompoš pre stránku web.slovakhan­dball.sk.

Semifinálové série sa hrajú na tri víťazstvá, družstvá si striedajú výhodu domáceho prostredia po každom stretnutí (prvé, tretie a prípadne piate u lepšie umiestneného po nadstavbe). Nový majster Slovenska bude známy najneskôr v poslednú májovú stredu 2014.

foto: ilustračné

Zdroj: web.slovakhan­dball.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM