Katarína Jankeje Krimi

Nočný požiar v priemyselnom areáli: Zasahovali hasiči z Partizánskeho a Bánoviec!

Hasičské jednotky až z dvoch okresných miest museli byť privolané k požiaru v areáli súkromnej firmy. Dymenie a následný požiar spôsobil poriadny rozruch.

Ilustračný obrázok k článku Nočný požiar v priemyselnom areáli: Zasahovali hasiči z Partizánskeho a Bánoviec!
Zdroj: TASR

Hasiči z Partizánskeho a neskôr aj z Bánoviec nad Bebravou zasahovali pri požiari, ktorý vznikol v pondelok v noci v jednom z objektov v priemyselnom areáli v Partizánskom. Dymenie, ktoré vychádzalo z budovy súkromnej spoločnosti, im nahlásili krátko pred 23.00 hodinou.

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík: „Traja hasiči z Partizánskeho zasahujúci v dýchacích prístrojoch vnikli do objektu a po vypnutí elektrického rozvádzača sa po značne zadymenom schodisku a chodbách dostali k požiarom postihnutej miestnosti. Vzhľadom na jeho rozsah boli na miesto udalosti privolané ďalšie dve vozidlá z Partizánskeho a Bánoviec nad Bebravou so štyrmi príslušníkmi HaZ­Z.“

Priblížil, že hasiči za účelom lokalizácie požiaru nasadili dva hasebné prúdy, a to za priebežného odvetrávania priestoru pretlakovým ventilátorom. „Po likvidácii ohňa požiarisko spolu s celým objektom skontrolovali a miesto udalosti odovzdali pracovníkom spoločnosti. Pri požiari sa nikto nezranil, príčina jeho vzniku je v štádiu vyšetrovania,“ do­dal.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM