Dávid Hrdý Hádzaná

Nominácia juniorskej reprezentácie: Ivan Pompoš povolal 6 Topoľčancov!

Hádzanárska reprezentácia juniorov sa stretne na prelome októbra a novembra. Tréner Ivan Pompoš nominoval 20 členný káder. Jeho súčasťou sú aj traja legionári, no najviac nás určite teší, že medzi nominovanými sú aj Topoľčanci.

Ilustračný obrázok k článku Nominácia juniorskej reprezentácie: Ivan Pompoš povolal  6 Topoľčancov!
Zdroj: TASR

Sústredenie, ktoré na juniorskú reprezentáciu sa uskutoční v Topoľčanoch. Medzi nominovanými má najväčšie zastúpenie Tatran Prešov. Po ňom nasledujú Topoľčany so šiestimi hráčmi. Sú medzi nimi tí, ktorí nastupujú aj za mužský tím HK Topoľčany.

Na zraze, ktorý sa uskutoční 28.10. – 1.11.2013 sa tak predstavia Branislav Cigáň, Róbert Oršula, Dávid Michalka, Juraj Briatka, Martin Ďurček a Patrik Králik. Celá nominácia slovenskej juniorskej reprezentácie vyzerá takto:

Matej Vernarský, Šimon Michniewicz, Jakub Leško, Marek Páleš, Daniel Tobiaš, Lukáš Urban, Juraj Urban (všetci Tatran Prešov), Lukáš Majbík, Lukáš Kožík (obaja HC Sporta Hlohovec), Branislav Cigáň, Róbert Oršula, Dávid Michalka, Juraj Briatka, Martin Ďurček, Patrik Králik (všetci HK Topoľčany), Marek Korbel (ŠKP Bratislava), Jakub Dani (1. MHK Košice), Dominik Kalafut (Wilhelmshavener HV/Nem.), Samuel Orlovský (TV Kirchzell/Nem.), Otto Kancel (MKB-MVM Veszprém KC/Maď.)

Náhradník: Erik Boris (1. MHK Košice)

Zdroj: slovakhandball.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM