Katarína Jankeje Rôzne

Nový týždeň je tu a vy neviete, kam v Topoľčanoch po robote či škole? 10 tipov, ktoré iste oceníte

Je tu prvý plný pracovný týždeň, treba si dobre premyslieť, do čoho investovať váš voľný čas. Čo sa bude diať v meste a okolí?

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň je tu a vy neviete, kam v Topoľčanoch po robote či škole? 10 tipov, ktoré iste oceníte
Zdroj: TASR

Novoročná kvapka krvi

12. január, Galéria mesta Topoľčany

Národná transfúzna služba, v spolupráci s mestom Topoľčany a Červeným krížom pripravujú ďalšiu Novoročnú kvapku krvi. Odber krvi pod záštitou primátora mesta sa bude konať v utorok 12. januára v čase od 8:00 hod. do 11:00 hod. v priestoroch Galérie mesta na Námestí M. R. Štefánika.

Nočné pozorovanie oblohy

14. január, Krajské osvetové stredisko – Hvezdáreň, Nitra

Štvrtok 14. januára môžete prežiť aj romanticky. Hvezdáreň v Nitre totiž organizuje nočné pozorovanie oblohy v čase od 17.00 – 19.00 hod. večer. Súčasťou bude aj odborný výklad.

Bláznove žarty pod krížom

14. január, Štúdio SKZD

Študenti umeleckej školy sa vo štvrtok predstavia v rámci hry Bláznove žarty pod krížom. Dario Fo, taliansky dramatik a divadelný režisér, nositeľ Nobelovej ceny za literatúru za rok 1997, je autorom viacerých skvelých textov, v ktorých sa vracia k najznámejším biblickým príbehom a nanovo ich prepisuje. V humorne ladenom texte Blázon pod krížom hľadá odpovede na otázku, či potrebujeme postavu ukrižovaného spasiteľa na to, aby sme sa očistili a stali lepšími

Tisícročná včela

14. január, Divadlo Andreja Bagara Nitra

Pôvodný slovenský muzikál na motívy románu Petra Jaroša. Tisícročná včela je divadelnou metaforou o Slovensku a Slovákoch. O našich životoch, snoch, snaženiach, trápeniach, túžbach. O schopnosti vzdorovať osudu, slobodne a naplno žiť, ľúbiť… Vydobyť si svojbytné miesto na svete. Predstavenie štartuje o 18.30 hod. večer.

Poľovnícky ples

15. január, Dom kultúry Topoľčany

V Dome kultúry sa v piatok uskutoční obľúbený Poľovnícky ples. Tradične nebude chýbať dobrá nálada, návštevníkov bude počas večera zabávať populárna skupina DISK.

Ples mesta Partizánske

15. január, Dom kultúry Partizánske

Mestská umelecká agentúra Partizánske organizuje PLES MESTA PARTIZÁNSKE, ktorý sa uskutoční v piatok 15. januára 2016 v Dome kultúry v Partizánskom. Vystúpia speváci Súkromného konzervatória D. Kardoša v Topoľčanoch, hudobná skupina SYSTÉMS, saxofonista Rudolf GOGA či tanečný klub DOVETAN.

Turnaj o pohár primátora mesta

16. január, Mestská športová hala Partizánske

Partizánske si pripravilo na víkend XIV. ročník turnaja v halovom futbale starších pánov O pohár primátora mesta Partizánske, ktorý sa uskutoční v sobotu 16. januára 2016 od 8.30 hod. v Mestskej športovej hale v Partizánskom. Na turnaji sa predstavia aj Žochári – Strana zelených Topoľčany.

Oldies ples

16. január, Kultúrny dom Nemčice

Po roku sa milovníci plesovej zábavy a štýlu oldies môžu tešiť. V priestoroch Kultúrneho domu v Nemčiciach opäť prebehne obľúbený Oldies ples. V sobotu 16. januára zabávať návštevníkov známeho podujatia bude skupina Gin Tonic. Na benefičnej akcii vystúpia špeciálni hostia, a to Zuzana Šebová a Michal Kubovčík. Svoje schopnosti na akcii predvedie gymnastický oddiel DonalGym Ludanice.

KING SHAOLIN v Retro Café

16. január, Retro Café Topoľčany

V sobotu si v Topoľčanoch vychutnáme živý koncert. V priestoroch Retro café sa o 20.00 hod. večer uskutoční vystúpenie známej skupiny. New-age popová kapela KING SHAOLIN vznikla v lete roku 2012 krátko po tom ako líder kapely Dominik Štofko kompletne skomponoval a nahral debutový album „Road to Machiavelli Valley“.

Lokal DNB 19

16. január, VOX pub Topoľčany

Víkend prinesie aj party pre fanúšikov zlámaných beatov. Vo VOX pube prebehne už 19. pokračovanie akcie LOKAL DNB. Zahrajú si Ero Drummer, Mr. Bass či Nekrotekk. Party štartuje o 22.00 hodine.

Môže vás zaujímať:

Umelecký zážitok na dosah ruky: Ruský balet v pohodlí topoľčianskeho ki­na

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM