Katarína Jankeje Rôzne

Obľúbená gurmánska súťaž je za dverami: V sobotu sa tešte na Bošiansku varešku

Jedlo, hudba, ľudové remeslá, atrakcie pre deti. Toto všetko si pre vás prichystali organizátori akcie Bošianska vareška už túto sobotu.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená gurmánska súťaž je za dverami: V sobotu sa tešte na Bošiansku varešku
Zdroj: TASR

Ak sa vám v sobotu 3. októbra nechce doma variť a neviete kam s deťmi na výlet, urobíte najlepšie, keď zavítate na akciu Bošianska vareška 2015. Skupinky kuchárov sa zapoja do súťaže vo varení tradičných polievok ako gulášová, držková, fazuľová a kapustová a predvedú tak porote i návštevníkom svoje kulinárske umenie.

Celá akcia sa rozbehne od 12:00 hodiny doobeda, kuchári vtedy začnú pripravovať svoje chutné výtvory. Ako to je už na takýchto podujatiach zvykom, súťaž bude doplnená aj o atrakcie pre najmenších. Vo viacúčelovom areáli pizzerie Slniečko bude pripravený skákací hrad, maľovanie detí na tvár, tvorivé dielne, cukrová vata či ľudoví remeselníci.

Chuťové poháriky môžete potešiť aj pochúťkami ako pečené klobásky či údené kolená. O hudobný sprievod sa postará skupina Texas. Na súťaž vo varení sa môžu prihlásiť troj – štvorčlenné družstvá vyplnením a zaslaním prihlášky. Prihlášky a informácie poskytne organizátor Ivan Valko na tel. čísle: 0915721187.

Čítajte aj:

Veľký Topoľčiansky jarmok sa nezadržateľne blíži: AKÉ vystúpenia zažijeme tento rok?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM