Katarína Jankeje Kultúra

Obľubujete tradičné súbory divadelníkov? Radošinci si pripravili nové predstavenia pre malých aj veľkých!

V okrese máme kopec talentovaných divadelníkov. Radošinský súbor Hlavina si pre svojich fanúšikov pripravil predstavenie Ochutnávka z réžie Stanislava Štepku, juniori zase oživia rozprávku Alica v krajine zázrakov.

Ilustračný obrázok k článku Obľubujete tradičné súbory divadelníkov?  Radošinci si pripravili nové predstavenia pre malých aj veľkých!
Zdroj: Dnes24.sk

Nedávno sme vás informovali o novom predstavení Košieľka ochotníckeho divadla z Tesár. Viac o nadčasovej komédii, ktorá bude mať svoju premiéru 31. januára sa dozviete v našom článku: Ochotníci z Tesár opäť na scéne: Poďte si vychutnať nadčasovú komédiu Košieľka! Tesársky súbor nie je jediným v topoľčianskom okrese.

V Radošine už od roku 2000 fungujú divadelníci pod názvom Hlavina, ktorý okrem súboru dospelých združuje aj mladé talenty juniorov. Každoročne pripravujú rozmanité predstavenia, tentokrát si pre svojich divákov pripravili hru Ochutnávka z réžie Stanislava Štepku. Prvé predstavenie sa uskutoční v Kultúrnom dome v Bojnej (1. február o 18.00 h.), následne sa hra presunie do Radošiny, kde sú pripravené dve reprízy (8. február o 14.30 a 18.00 h.).

Ani juniorský kolektív nezaháľal, pre svojich detských fanúšikov si pripravil predstavenie Alica v krajine zázrakov. Tradičný rozprávkový príbeh v podaní mladých hercov z Radošiny si môžete aj s vašimi ratolesťami vychutnať v nedeľu 1. februára o 14.30 h. popoludní v priestoroch Kultúrneho domu v obci Bojná.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM