Katarína Jankeje Rôzne

OBRAZOM: Mladé baby z Topoľčian pritiahli na Margarétku takmer tisícku ľudí!

Tak toto si mladé organizátorky isto nepredstavovali ani vo sne.Obrovský dav ľudí sa prišiel v nedeľu pozrieť na ich prvú akciu s názvom Kreatívny piknik.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Mladé baby z Topoľčian pritiahli na Margarétku takmer tisícku ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

Obrovské prekvapenie čakalo na šikovné organizátorky nedeľnej akcie Kreatívny piknik na Margarétke. Nápad dať dokopy kreatívne duše, divadlo a živé koncerty prilákal do zábavného parku takmer tisíc ľudí. „Hovoríme si, že preboha, veď tam bude snáď aj dvesto ľudí a potom, keď sme videli tie davy, sme skoro odpadli,“ prezradila nám jedna z organizátoriek, Eva Alakšová.

Koncerty, divadlo či ohňová šou

Aj napriek názvu, Kreatívny piknik nebol iba o tvorení. Organizátorky zabezpečili naozaj pestrú kopu aktivít. „Neskutočne ľahko sme sa dohodli s chlapcami z Tryamery, taktiež aj s Maťou Bujnovou a duom Lenka a Soja. A prekvapenie prišlo na záver – Veronika Filip. Tá predviedla ohňovú show s hudobným doprovodom. Hovorili sme si, že aby si každý prišiel na svoje, musíme sa nejako postarať aj o detičky. Keďže nie je tajomstvom, že všetci v meste sme šikovní, hneď sa našli dievčatá, ktoré išli maľovať na tváričky a taktiež náš zabávač – šašo Pepan. Keďže sa o pikniku dopočulo aj mesto, ponúkli sa, že nás podporia. Tak sme mali aj ochutnávku burčiaku a príjemnú opekačku,“ pokračuje Alakšová

Na Margarétke sa tiež uskutočnilo pôvabné predstavenie Šmarhan – Legenda o zbojníkovi. Aby toho nebolo málo, o krásu sa postarali kozmetičky, ktoré skrášľovali zdarma nežnejšie pohlavie.

Ďalšie pokračovanie možno pred Vianocami

"Z ohlasov, ktoré sme si prečítali v našom Úprimnom zošite, ktorý bol na akcií a ľudia doňho mohli písať svoje dojmy a tiež aj z ohlasov, ktoré teraz čítame na facebooku určite chceme pokračovať ďalej. Možno už takým predvianočným piknikom. Ale to sa už budeme snažiť zohnať aj nejakých sponzorov, aby to bolo ešte lepšie a hlavne aby sme mohli dať vytlačiť a vylepiť krásne veľké plagáty po celom meste,“ uzatvára Alakšová.

Pozrite si kopec fotografií z vydarenej akcie!

Foto: Peter Zigo

Kreatívny piknik: Handmade, živé koncerty, divadlo a kopec zábavy!
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM