Iné športy

Obúvajte tenisky: V 6. ligovom kole čaká účastníkov vytrvalostný beh

Milujete aktívny oddych? Topoľčianska bežecká liga láka na šieste kolo.

Ilustračný obrázok k článku Obúvajte tenisky: V 6. ligovom kole čaká účastníkov vytrvalostný beh
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

„5.kolo TBL sme boli nútení podobne ako aj predchádzajúce štyri kolá zabehnúť formou virtuálneho behu aj keď už mohlo na trať vybehnúť spolu 6 bežcov. Z tohto dôvodu bol čas určený na toto kolo skrátený na 5 dní," informuje Topoľčianska bežecká liga.

Behu sa zúčastnilo 55 bežcov rôznych vekových kategórií.

„V mesiaci máj sa uskutoční ešte aj 6. kolo našej súťaže. Pôvodne sa 29. mája 2021 mal konať Beh cez 2 mosty, Memoriál Štefana Petrikoviča v Hrušovanoch, ktorý sa však z organizačných dôvodov neuskutoční, preto budeme namiesto tohto preteku behať individuálny vytrvalostný beh," informujú organizátori.

Šieste kolo Topoľčianskej bežeckej ligy tak prebehne formou individuálneho vytrvalostného behu. Konať sa bude od 26. do 30. mája.

Muži odbehnú kdekoľvek trať v dĺžke 10 kilometrov, ženy majú pred sebou beh v dĺžke 5 kilometrov. Zapojiť sa môžu aj deti. Tie sa musia pripraviť na 1 míľu (1 600 metrov).

Prečítajte si tiež

„Beh si nahráte do akejkoľvek aplikácie/ hodinky, mobil a pod. /, pošlete nám link mailom na tbktoratopolcany@gmail.com, na ktorom bude zrejme, že ste odbehli predpísanú trať a my vyhodnotíme 6. kolo v pondelok. Kto má hodinky zn. Garmin môže sa spojiť s Oľgou Barányiovou a ona to skontroluje cez pripojenie s vašimi hodinkami," vysvetľuje tím Topoľčianskej bežeckej ligy (TBL).

Výsledky musia bežci nahlásiť do 30. mája do 24.00 hodiny. O deň neskôr budú zverejnené na webe a facebookovej stránke ligy.

Ako dodáva TBL: „V rámci propozícií budú zúčastneným bežcom za účasť zapísané 3 body do priebežného hodnotenia."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM