Katarína Jankeje Rôzne

Odvoz starých spotrebičov v meste už čoskoro: Čítajte INFORMÁCIE potrebné k bezplatnej službe!

Chladnička, práčka, ale aj fény, kulmy, hriankovače. Tohto všetkého sa môžete zbaviť už v apríli. Prečítajte si, kde a ako treba nahlasovať záujem o bezplatnú službu.

Ilustračný obrázok k článku Odvoz starých spotrebičov v meste už čoskoro: Čítajte INFORMÁCIE potrebné k bezplatnej službe!
Zdroj: TASR

Zavadzia vám doma stará chladnička, práčka či mikrovlnka? Čoskoro sa ich zbavíte ľahko a ešte aj pomôžete životnému prostrediu. Mesto totiž aj tento rok organizuje tradičnú akciu Zber elektroodpadu, ktorá bude prebiehať v sobotu 11. apríla.

Do zberu patria jednak veľké spotrebiče ako chladnička, mraznička, práčka či rúra. Okrem nich je akcia určené aj pre menšie produkty – fény, kulmy, hodiny alebo hriankovače.

“Elektroodpad musí byt vyložený za bránou rodinného domu od 8.00 hod. do 15.00 hod. Zároveň je potrebné, aby ste v priebehu dna umožnili vstup pracovníkov zabezpečujúcim odvoz elektroodpadov za bránu. Elektroodpad nevykladajte na ulicu,” vyzýva Mestský úrad.

Aby ste však mohli využiť bezplatný odvoz, je potrebné ohlásiť záujem (typ a počet spotrebičov, meno a adresa) do 9. apríla na číslach 038/5340142, 038/5340140 alebo mailom na ladislav.novotny@topolcany.sk

Čítajte tiež:

Veľké jarné upratovanie v meste onedlho: KOMPLETNÝ ROZPIS rozmiestnenia veľkokapacitných kontajnerov

Topoľčany prechádzajú komplexným čistením: Mesto žiada obyvateľov o voľné parkoviská!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM