Katarína Jankeje Tlačové správy

Oldies ples sa blíži: Okrem zábavy a hudby sa bude aj pomáhať!

Nemčice budú 17. januára dejiskom benefičného Oldies plesu. Okrem množstva zábavy, hudby a tanca sa bude na tejto charitatívnej akcii pomáhať. Výťažok poputuje rodine, s ktorou sa osud vôbec nemaznal.

Ilustračný obrázok k článku Oldies ples sa blíži: Okrem zábavy a hudby sa bude aj pomáhať!
Zdroj: TASR

Pán Marek má neľahký život. Po narodení dcérky mu manželka ochorela na rakovinu. Síce bojovala, no zákernej chorobe podľahla a on zostal na výchovu piatich detí úplne sám. Už to by bolo na jedného rodiča dosť, no jeho rodinu postihlo ďalšie nešťastie. Traja z nich sú totiž zdravotne postihnutí. Magazín Prestige sa rozhodol tejto osudom tvrdo skúšanej rodine pomôcť zorganizovaním charitatívneho Oldies plesu. Ten prebehne v sobotu 17. januára v Kultúrnom dome v Nemčiciach.

Plesať a zabávať návštevníkov bude skupina Gin Tonic. Na benefičnej akcii vystúpia hostia Lukáš Latinák, Natália Hatalová či študenti Súkromného konzervatória Dezidera Kardoša. Umenie tanca predvedie známa topoľčianska skupina NOVUM. Organizátori mysleli na všetko, pre návštevníkov bude pripravená teplá večera, množstvo občerstvenia v podobe švédskych stolov a baru.

Výťažok bude početnej rodine pána Mareka venovaný priamo na plese. Lístky na benefičný ples zakúpite v cestovnej agentúre M-Tour v Topoľčanoch alebo na telefónom čísle 0908 944 283.

Foto: ilustračné

Oldies ples v Nemčiciach sa blíži: Okrem zábavy a hudby sa bude aj pomáhať!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM