Kultúra

Otec a syn na jednom pódiu: Do nášho regiónu prichádza obľúbené Duo Jamaha!

Dvojica otec a syn Kotvanovci pôsobia v hudobnej brandži už mnoho rokov a spríjemňujú svojou hudbou rôzne spoločenské podujatia od svadieb až po plesy. Už začiatkom mája sa na túto sympatickú dvojku môžete tešiť v neďalekých Ludaniciach. Čítajte viac o ich koncerte!

Ilustračný obrázok k článku Otec a syn na jednom pódiu: Do nášho regiónu prichádza obľúbené Duo Jamaha!
Zdroj: Dnes24.sk

Zahrať do spevu i tanca, to im ide! Aj napriek modernej dobe, kedy sú rádiá prepchaté rockovou, techno či diskotékovou hudbou, sa toto rodinné zoskupenie verne drží pravej ľudovej muziky.

Chlapské duo zvykne niekedy zjemniť dcéra a sestra Katka a spestruje program svojim ženským repertoárom. Rodinná kapela si našla svojich priaznivcov u staršej ale aj mladšej generácie a sú zárukou naozaj dobrej zábavy. Ako sami vravia, „prídeme zahrať všade tam, potrebujú hudbu a zábavu“.

A tej sa vám isto dostaví, ak sa k nim pripojíte na koncerte v neďalekých Ludaniciach. V miestnej kinosále sa tam spolu s David Band-om postarajú o dobrú náladu.

Už 2. mája o 17:00 hod., vstupné 8 eur, zakúpiť si ho môžete na Obecnom úrade v Ludaniciach alebo na telefónnych číslach 0908 944 283 alebo 0918 370 158.
Koncert organizuje Obecný úrad Ludanice spolu s magazínom Prestige.

zdroj, foto: www.duojamaha.sk

Otec a syn na jednom pódiu: Do nášho regiónu prichádza obľúbené Duo Jamaha!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM