Katarína Jankeje Šport

Parádny výkon Topoľčancov: Hokejisti TAKTO rozbili Považskú Bystricu

Topoľčianski fanúšikovia sa konečne potešili skvelému výkonu našich hokejistov. Považskú Bystricu prevalcovali o sedem gólov.

Ilustračný obrázok k článku Parádny výkon Topoľčancov: Hokejisti TAKTO rozbili Považskú Bystricu
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Topoľčiansky hokejový tím po prehre v Michalovciach odohral v rámci prvej ligy zápas na domácom ľade proti Považskej Bystrici. Úvod duelu bol vyrovnaný, otvoriť skóre sa podarilo našim v 12. minúte, keď nová posila Lipovský prekonal brankára hostí. Diváci ďalšie presné strely videli až v druhej tretine, opäť sa o slovo prihlásil talentovaný Lipovský, v 21. minúte našiel po druhýkrát v zápase recept na obranu Považskej Bystrice.

Dvojgólový náskok Topoľčancom nestačil, v 30. a 35. minúte potešil domácich fanúšikov Mihalik. Do prestávky sa do bránky Považskej trafili aj Szalay a Nemček, do šatní sa tak išlo za stavu 6:0.

Záverečná časť opäť priniesla gólovú prestrelku, prvýkrát v zápase skórovali hostia v 45. minúte, na priblíženie sa k Topoľčancom to však nestačilo. Zverenci trénera Miroslava Nemčeka odpovedali v 48. minúte zásluhou Niníka (7:1). Bodku za parádnym výkonom dal Kluka, ktorý v 52. minúte upravil konečné skóre na 8:1.

Hráči HC Topoľčany najbližší zápas odohrajú opäť doma, v piatok 27. novembra o 17.30 hodine privítajú Liptovský Mikuláš.

HC Topoľčany – HK 95 Považská Bystrica 8:1 (1:0, 5:0, 2:1)

Góly a asistencie: 12. Lipovský (Majerčík, Šedivý), 21. Lipovský (Kluka, Šedivý), 30. D. Mihalik (Bosák, Záborský), 33. D. Mihalik (Záborský, Bosák), 36. Szalay (t.s.), 39. Nemček (Ryzák, Toman), 48. Niník (Nemček, Szalay), 52. Kluka (Nemček, Halo) – 45. Kubín (Hudec)

Môže vás zaujímať:

Neuveriteľný úspech mladej Topoľčianky Andrei Podmaníkovej: Jeden turnaj, tri nové rekordy!

Topoľčany zvalcovali Modru: K jednoznačnému triumfu pomohol nový hráč (23) z Moldavska

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM