Katarína Jankeje Samospráva

Petícia za parkovanie, prenájom časti Domu kultúry: Aj toto sú body najbližšieho zasadnutia Mestského zastupiteľstva

Je pred nami ďalšie zasadnutie Mestského zastupiteľstva. Blížiace sa voľby, ale aj iné témy budú predmetom rokovania a hlasovania našich mestských poslancov už túto stredu.

Ilustračný obrázok k článku Petícia za parkovanie, prenájom časti Domu kultúry: Aj toto sú body najbližšieho zasadnutia Mestského zastupiteľstva
Foto: Marcel Páleš / Zdroj: Dnes24.sk

V stredu (3.9.) o 13.00 hodine sa vo veľkej zasadačke Mestského úradu Topoľčany uskutoční v poradí piate zasadnutie Mestského zastupiteľstva. Poslanci budú na verejnom zasadnutí preberať viaceré naplánované body. Jedným z nich bude prenájom nebytového priestoru v Dome kultúry ČSA. Poslanci sa budú tiež zaoberať petíciou za parkovacie miesta pre obyvateľov bytového domu č. 1631 na Krušovskej ulici.

Veľký priestor bude taktiež venovaný komunálnym voľbám, ktoré sa uskutočnia 15. novembra tohto roku. Poslanci zastupiteľstva budú prerokovávať návrh na určenie volebných obvodov a počtu poslancov v jednotlivých obvodoch v meste pre voľby do orgánov samosprávy obcí, ako aj návrh na určenie počtu poslancov MsZ vo volebnom období 2014 – 2018.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM