Dávid Hrdý Kultúra

Podchod ožije pracovným ruchom: N1-12 začína s rekonštrukciou

N1-12 v septembri oslávi druhé výročie jeho založenia. Počas svojho pôsobenia si vytvorilo stabilné miesto v topoľčianskej kultúrnej sfére. Po dvoch rokoch sa jeho priestory budú rekonštruovať.

Ilustračný obrázok k článku Podchod ožije pracovným ruchom: N1-12 začína s rekonštrukciou
Zdroj: Dnes24.sk

O projekte NEXT LEVEL sme vás už informovali. Ide o priestorovú rekonštrukciu priestorov tak, aby vyhovovali charakteru podujatí a zároveň neobmedzovali ani okolidúcich. Technické riešenie, ktorého autormi sú architekti z Ateliéru 2012 sa má začať realizovať v polovici augusta.

N1–12 preto aj prostredníctvom Facebooku oslovilo všetkých tých, ktorí by radi pomohli pri rekonštrukčných prácach. "V septembri to budú už dva roky, čo topoľčiansky podchod ožil súčasným umením. Veríme, že vám Nástupište 1–12 prirástlo k srdcu rovnako ako nám a veríme, že sa medzi vami nájdu viacerí, ktorí nám ochotne a nezištne pomôžu posunúť tento mladučký projekt opäť o krok ďalej“ , informuje na svojom Facebooku N1–12.

Svoju pomoc im priľúbili aj zamestnanci Johnson Controls či študenti zo Slovenskej technickej univerzity. Avšak pomôcť môžu prísť všetci a priložiť ruku k dielu. Oceníme akúkoľvek pomoc, fyzické priloženie ruky dielu, či slovné povzbudenie, krátku návštevu s fľašou minerálky na občerstvenie dobrovoľníkov, zapožičanie náradia, kýblikov, čokoľvek! Vopred ďakujeme za vašu pomoc! Spoločne to dáme! apeluje na Facebooku N1–12.

Ak sa chcete podielať na tomto ambicióznom projekte, ktorý finančne podporila Nadácia Intenda a Johnson Controls Inc., prídite kedykoľvek v rozmedzí od 18. do 24. augusta a pomôžte posunúť projekt N1–12 do vyššieho levelu!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM