Monika Földešiová Krimi

Policajti si posvietia na Topoľčany: Vieme, v ktoré dni si dajte na cestách stopercentne pozor!

Dopravní policajti vyrazia opäť na naše cesty. Pokračujú v novej taktike, keď vodičov pri porušení dopravného priestupku, nezastavia hneď. Doma ich ale môže čakať prekvapenie. Pozrite, kedy si dať určite pozor na cestách nitrianskeho kraja.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si posvietia na Topoľčany: Vieme, v ktoré dni si dajte na cestách stopercentne pozor!
Zdroj: TASR

Vodiči na cestách v Nitrianskom kraji by si mali dať poriadny pozor na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky aj počas celého budúceho týžňa. „Na území Krajského riaditeľstva PZ v Nitre bude kontrola vykonaná na území okresov Nitra, Šaľa, Topoľčany, Komárno, Nové Zámky a Levice,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Policajti budú dokumentovať tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú na základe analýz dopravnej nehodovosti hlavnými príčinami nehôd ako rýchlosť jazdy, porušenia základných povinností vodiča, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde.

„Polícia i touto cestou opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť , opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom,“ informuje Čhukáhová.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM