Veronika Kalinová Krimi

Polícia prenasledovala policajta mimo služby, padali aj výstrely!

Policajt v okolí Nitry spôsobil dopravnú nehodu pri cúvaní na parkovisku pred krčmou a z miesta činu ušiel. Policajné hliadky muža prenasledovali a policajt po varovných výstreloch skončil s putami na rukách.

Ilustračný obrázok k článku Polícia prenasledovala policajta mimo služby, padali aj výstrely!
Zdroj: Webnoviny.sk

Policajti z motorizovanej pohotovostnej jednotky v sobotu večer prenasledovali dopravného policajta mimo služby, ktorý ušiel z miesta dopravnej nehody pri Nitre. „Pri naháňačke zdemoloval zvodidlá a polícia pri zásahu použila aj tri varovné výstrely,“ informovala televízia JOJ.

Dychovú skúšku odmietol

Tridsaťročný policajt z obvodného oddelenia v Trnave skončil s putami na rukách. Nehodu zapríčinil pri cúvaní na parkovisku pred krčmou v dedine Jelšovce. Policajt mal podľa televízie JOJ na aute diplomatické značky, ktoré si rýchlo vymenil. Muž odmietol dychovú skúšku, ktorej ho chcela polícia podrobiť.

U polície skončil

Vodič je podľa ministerstva vnútra obvinený z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Prípadom sa podľa televízie JOJ zaoberá inšpekcia ministerstva vnútra. Vzhľadom na to, že v policajnom zbore je nulová tolerancia na alkohol, polícia podľa rezortu vnútra začne konanie o jeho prepustení z policajného zbo­ru.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM