Rastislav Búgel Kultúra

Poľnohospodárska výstava sa blíži: Na Agrokomplexe bude 450 vystavovateľov

Ďalší ročník poľnohospodárskych výstav na Agrokomplexe sa blíži. Pripravených je niekoľko sprievodných podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Poľnohospodárska výstava sa blíži: Na Agrokomplexe bude 450 vystavovateľov
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Tohtoročný 41. ročník medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex sa uskutoční spolu so sprievodnými výstavami na výstavisku v Nitre od 21. do 24. augusta. Informoval o tom dnes v Bratislave riaditeľ štátneho podniku Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra František Ďurkovič.

„Na výstave máme prihlásených približne 450 vystavovateľov z celej Európy. Máme aj štátnu účasť, konkrétne Poľsko,“ spresnil obchodný námestník štátneho podniku Eduard Krcho. Na výstave sa podľa neho zúčastňuje aj množstvo menších predajcov, takže bude prítomných približne 800 subjektov. Výstava sa koná v celom areáli výstaviska, pričom v halách bude obsadených približne 26 000 štvorcových metrov.

Agrokomplex – Výstavníctvo Nitra, š. p., bol do Obchodného registra SR zapísaný v januári 2008. Jeho zakladateľom je Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Podnik má zapísané kmeňové imanie vo výške 24,37 milióna eur. Predmetom jeho činnosti je najmä organizovanie a realizácia veľtrhov a výstav, ako aj reklamná činnosť.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM