Katarína Jankeje Kultúra

Poznáme prvé informácie: TOTO je silvestrovský program v Topoľčanoch!

Koniec roka sa pomaly ale isto blíži, je čas začať premýšľať kde a s kým ho strávite. Pokiaľ sa chystáte tráviť silvestrovské oslavy v našom meste, tento článok je práve pre vás.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme prvé informácie: TOTO je silvestrovský program v Topoľčanoch!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Okrem tradičných vianočných sviatkov už čoskoro na nás čaká záver starého roka 2014 a štart toho nového. Mesto si už tradične pre obyvateľov Topoľčian pripravilo zaujímavý silvestrovský program. Lúčenie so starým rokom sa rozbehne na Letnom kúpalisku o 19.30 večer, kedy sa spustí ohňostroj. Program sa následne presunie na Námestie M. R. Štefánika.

Od 19.45 hodiny večer začne hudobná časť osláv, ktorá bude pokračovať až do 02.00 hodiny rána. Najskôr sa predstaví DJ Paľo Bujna, po ňom hudobná skupina Ascalona z Topoľčian, a hudobná skupina Realita. Do polnoci sa návštevníci môžu tešiť na disko, súťaže a hry. Už tradične si vypočujeme príhovor primátora mesta Petra Baláža, po ktorom bude nasledovať vítanie Nového roka 2015 a odznie hymna Slovenskej republiky, ako aj Európskej únie. Program zakončí silvestrovská diskotéka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM