Anton Hrachovský Správy

Prebiehajúce voľby do Európskeho parlamentu: V Nitrianskom kraji zatiaľ bez problémov

Voľby do Európskeho parlamentu prebiehajú v regiónoch Nitrianskeho kraja zatiaľ bez problémov.

Zdroj: Facebook

Viacerí členovia okresných volebných komisií však po prvých výjazdoch do okrskov spomenuli, že záujem voličov zatiaľ nie je vysoký. Ako pre TASR uviedol podpredseda okresnej volebnej komisie v Nitre Juraj Buzinkai, v okresoch Nitra a Zlaté Moravce sa všetky volebné miestnosti otvorili včas a priebeh volieb zatiaľ nenarušil žiadny incident.

Bez problémov prebiehajú voľby aj v okrese Topoľčany. „Nemuseli sme zatiaľ riešiť žiadne incidenty či podania. Momentálne sú naši členovia na výjazde po okrskoch a neavizovali žiadne ťažkosti,“ uviedla zapisovateľka okresnej volebnej komisie v Topoľčanoch Zuzana Chudá.

Pokojne prebiehajú voľby i v okrese Šaľa. „Volebné miestnosti sme otvorili načas a priebeh volieb je bezproblémový a dôstojný,“ povedala zapisovateľka okresnej volebnej komisie v Šali Mária Tóthová. Rovnako zhodnotil priebeh volieb aj predseda okresnej volebnej komisie v Leviciach Ján Janáč. „Momentálne sme na výjazdoch po jednotlivých okrskoch a všetko je v poriadku, aj keď účasť je zatiaľ slabšia,“ skonštatoval.

Na videu – polícia pomáha pri zabezpečení nerušeného priebehu volieb.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM