Iné športy

Prehra v dohrávke: Topoľčany zakopli na domácom ľade

Slovenská hokejová liga pokračovali dohrávkou 3. kola skupiny o 1.-6. miesto. Topoľčany na svojom ľade hostili súpera zo Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku Prehra v dohrávke: Topoľčany zakopli na domácom ľade
Zdroj: M.T., HC Topoľčany

Skóre zápasu otvárali hostia, za ktorých sa v ôsmej minúte presadil Vartovník. O minútu neskôr však bolo skóre opäť nerozhodné, keď vyrovnal Jurák. Do konca prvej tretiny sa však hostia dostali do vedenia zásluhou Chovana (1:2).

Bohužiaľ, to bolo zo strany domáceho celku všetko. I keď Topoľčany mali v druhom dejstve viac z hry, presadili sa iba hostia. V úvode tretiny strelil gól Köver a Spišiaci sa dostali do dvojgólového vedenia.

V poslednej tretine to boli opäť hostia, ktorí dvíhali ruky nad hlavu. Na konečných 1:4 pohľadom domáceho celku upravil Novák.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

„Zápas sme začali dobre, mali sme pohyb, tlak aj strely. Dostali sme však dva góly hneď v úvodnej tretine, ktoré by sme nemali dostávať. Škoda gólu na začiatku druhej tretiny. Prehrali sme ju aj keď bola v našej réžii. Mali sme v nej veľké šance, vyvíjali tlak na súpera. V tretej tretine sme sa chceli vrátiť do hry rýchlym gólom, ale opäť sme inkasovali. Chlapci bojovali, dobre korčuľovali, ale efektivita v premieňaní šancí rozhodla,“ povedal pre klubový web tréner Ľubomír Hurtaj.

skupina o 1.-6. miesto

HC Topoľčany – HK Spišská Nová Ves 1:4 (1:2, 0:1, 0:1)

Góly: 9. Jurák (Podstavek, Kováčik) – 8. Vartovník (Novák, Köver), 12. Chovan (Novák, Koky), 22. Köver (Alvo, Václav), 50. Novák (Vartovník, Králik).

Rozhodovali: Vido – Makúch, Drblík, vylúčení: 3:4 na 2 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:1

Zápas sledovalo: 1012 divákov

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM