Rôzne

Prichádza obľúbená súťaž vo varení polievok: Výťažok z predaja pomôže hokejistovi

Leto pokračuje a s ním aj porcia lákavých podujatí. Za zábavou tak nemusíme chodiť vôbec ďaleko.

Ilustračný obrázok k článku Prichádza obľúbená súťaž vo varení polievok: Výťažok z predaja pomôže hokejistovi
Zdroj: Mesto Topoľčany

Letná terasa Margarétka spojila sily s HC Topoľčany a pozýva na ďalší ročník obľúbenej súťaže vo varení polievok. Pri dobrom jedle to však ani zďaleka neskončí.

„Tento rok sme spojili sily s HC TOPOĽČANY a chceme Vám navariť nielen veľké množstvo chutných polievok, ale hlavne chceme pomáhať a vyzbierať čo najväčšiu sumu z dobrovoľného príspevku za uvarené polievky," informujú organizátori.

Pomôžu hokejistovi

Tento ročník sa bude niesť v charitatívnom duchu. Organizačný tím sa rozhodol pomôcť rodine hokejistu Michala Nováka, ktorému tornádo zničilo dom.

„Skúsme spojiť sily a vytvoriť čo najkrajšie podujatie pre dospelých, deti a hlavne spoločne pomôcť dobrej veci. Čím viac bude súťažiacich družstiev vo varení polievok, tým väčšiu finančnú hotovosť dokážeme vyzbierať pre Michala Nováka a pomôcť mu v tejto neľahkej životnej situácii. Celý finančný výťažok z dobrovoľného predaja polievok a tomboly bude na mieste odovzdaný hokejistovi HC Topoľčany Michalovi Novákovi," dodávajú organizátori.

Všetko odštartuje v sobotu 7. augusta so začiatkom o 14.00 hodine. Variť sa budú všetky druhy polievok podľa rozhodnutia súťažiacich.

Prečítajte si tiež

Súťaže a stanovačka

O zábavu nebude núdza. Čaká nás bohatý sprievodný program: DJ Palo Bujna, oldies party, harmonikár, lukostreľba pre deti, turnaj v petangu rodičia vs. deti, streľba na hokejovú bránu, autogramiáda hokejistov HC Topoľčany a tombola.

Súčasťou programu je aj povolená stanovačka pre deti a rodičov na Margarétke a súťaže pre deti. Fanúšikovia sa môžu zapojiť do dražby o hokejový dres.

Súťažiť sa bude aj o najväčšieho siláka Margarétky, jedenie najostrejšej čili papričky na čas a v pití piva na čas.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

😉 Letná terasa Margarétka a HC Topoľčany 🟡🔴 Vás pozývajú na ďalší ročník obľúbenej súťaže vo varení polievok. 👍 Chceme...

Posted by HC Topoľčany on Monday, July 26, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM