Rastislav Búgel Správy

Prvé info o vianočnom programe: Všetko odštartuje Mikuláš s ohňostrojom, čaká nás aj Silvestrovská noc

Aj tento rok sa pod Zorom môžeme tešiť na zaujímavý vianočný program. Nebude chýbať trhové mestečko, ohňostroj a koncerty.

Ilustračný obrázok k článku Prvé info o vianočnom programe: Všetko odštartuje Mikuláš s ohňostrojom, čaká nás aj Silvestrovská noc
Foto: Rastislav Búgel

Už tradične sa v našom meste uskutoční séria podujatí s názvom Vianočná Nitra. Zimné obdobie nám už tradične spríjemňuje Vianočné mestečko na Svätoplukovom námestí. Dobroty a zaujímavý tovar si užijeme od 29.novembra do 23.decembra.

Vianočný stromček už na námestí stojí. Jeho rozsvietenie už tradične zaháji mikulášske vystúpenie. Na to sa môžeme tešiť presne 6.decembra. Tešiť sa môžeme na pyro-muzikálový ohňostroj a hudobného hosťa.

V pondelok 14.decembra prídu do Mestskej haly na Klokočine sólisti Opery SND a OĽuN pod vedením Miroslava Dudíka počas koncertu Čaro Vianoc.

V posledný deň roka sa môžeme tešiť na Novoročný koncert v Piaristickom kostole sv. Ladislava so začiatkom o 16.00 hodine. Poslednou nocou v roku nás prevedie The Paranoid, DJ Martin Mada, polnočný ohňostroj. Silvestrovský program začne o 22.30 hodine na Svätoplukovom námestí.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM