Katarína Jankeje Hádzaná

Prvý náročný zápas nám vyšiel: Hádzanári senzačne zdolali holandský Targos Bevo!

Fantastický súboj dvoch kvalitných tímov sa odohral v sobotu podvečer v našej Športovej hale. Topoľčianski hádzanári v rámci druhého kola Pohára EHF vyhrali nad hosťom z Holandska.

Ilustračný obrázok k článku Prvý náročný zápas nám vyšiel: Hádzanári  senzačne zdolali holandský Targos Bevo!
Zdroj: YouTube.com

Zápasmi druhého kola pokračuje európsky Pohár EHF. Naši chlapci mali výhodu domáceho prostredia, za účasti značného počtu fanúšikov privítali v sobotu kvalitný tím Targos Bevo.

Úvod hry patril holandskému mužstvu, behom prvých minút si hostia vytvorili trojgólový náskok. Naši chlapci sa však presnými strelami začali pomaly doťahovať. Ohrozenie vycítil aj holandský tréner, pri skóre 9:7 si vyžiadal oddychový čas. Ani to nepomohlo a Topoľčanci sa drali dopredu. Do konca prvého polčasu sa dokázali fantasticky dostať do vedenia, do šatní sa išlo za stavu 16:15 pre našich.

Počas druhej časti hry zverenci trénera Ivana Pompoša sľubný výsledok z rúk už nepustili. Veľká zásluha patrí aj brankárovi Melušovi, jeho skvelé zákroky pomohli chlapcom vytvoriť potrebný náskok. Pred koncom hry sa im podarilo odskočiť až na rozdiel siedmich gólov, HK AGRO tak zaslúžene vyhralo 32:25. O postupe v súťaži však rozhodne až odveta, naši chlapci sa v sobotu predstavia v holandskom Panningene.

Pozrite si zostrih zápasu, vyjadrenie hráčov či skvelé zákroky brankára vo videách!

HK Agro Topoľčany (SR) – Targos Bevo HC (Hol.) 32:25 (16:15)

Zostava a góly Topoľčian: Cvetkovski, M. Meluš – Pupík 1, Valent 4, B. Sivák 2, Klačanský, Polakovič 3, Ivanicja, M. Briatka 1, Greguš, B. Cigáň 9, Jadroň, Slaninka 4, Donoso, Žilinčík 2, Kucharik 6.

Video: Anton Kondrla

Topoľčany - Targos Bevo HC
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM