Katarína Jankeje Rôzne

Psí útulok je preplnený: TÍTO chlpáčovia čakajú na ľudí s dobrým srdcom

Rozhodli ste sa zaopatriť si psíka? Ušetrite peniaze na iné a radšej si príďte si vybrať z množstva zvieratiek v našej karanténnej stanici. Pomôcť môžete aj dočasnou opaterou, výdavky zabezpečí útulok.

Ilustračný obrázok k článku Psí útulok je preplnený: TÍTO chlpáčovia čakajú na ľudí s dobrým srdcom
Zdroj: Dnes24.sk

Aj v našom meste funguje regionálny útulok Slobody zvierat. Nachádzajú sa v ňom jednak starší psíci, ale i malé šteniatka, ktoré potrebujú opateru. Pozrite si aktuálny prehľad veľkého množstva psíkov na dlhodobú adopciu. Poprípade môžete pomôcť formou dočasnej opatery. Najrýchlejšiu pomoc potrebujú psíkovia, ktorí nemajú kam ísť a hrozí, že opäť skončia na ulici. Karanténa stanica vám v takom prípade všetko potrebné ako veterinárne ošetrenia a krmivo zabezpečí.

Podporiť topoľčiansku karanténnu stanicu sa dá aj formou zakúpenia špeciálnych tričiek a tielok, ktorých dizajn bol unikátne navrhnutý na pomoc nechceným psom z nášho útulku. Kompletné fotogalérie psíkov, informácie o možnosti adopcie, či finančnej podpory hľadajte na facebook stránke: Karanténna stanica Topoľčany, alebo na telefónom čísle: 0907 177 633

Maco

Macko je 3 roky starý Nemecký ovčiak. Každého záujemca o psa odradí jeho hendikep – chýba kúsok zadnej nohy, čo mu však absolútne nebráni pohybu a radosti zo života. Maco je priateľský pes milej povahy, ochotne postráži záhradu a dom, so sučkami nemá najmenší problém, psíkov po zoznámení akceptuje.

Princezná

Zhruba 5 rokov stará sučka Nemeckého ovčiaka. Princezná je stále dobre naladená, stále vrtiaca chvostíkom, priateľská a „usmiata“ sučka. Je vhodná do rodiny s deťmi, aj k iným psom. Miluje pohyb, je to perfektný rodinný pes, ale aj spoľahlivý strážca.

Dusty

Ide o cca 2-ročný kríženca, ktorého odobrali z firmy, kde sa stal zbytočný, lebo doniesli nových psíkov. Dusty je psík s veľkosťou niečo nad kolená, milý prítulný, úžasný k ľuďom. S fenkami vychádza bez problémov, psíkov si vyberá. Bol by vhodný do bytu, aj domčeka s prístupom dnu.

Fiath

Faith bola nájdená v Blesovciach, kde sa pritúlala k bytovke a ľudia ju prikrmovali. Faith má veľmi aktívnu a priateľskú povahu. Hodí sa k aktívnym ľuďom, veľmi vhodná aj k deťom. Je to veľmi pozitívna sučka, miluje mojkanie, škrabkanie, hladkanie.

Etelka

Etelka je cca 3–4-mesačné šteniatko stredného vzrastu. Etelka je odčervená, zaočkovaná. Je to milé, nebojácne a živé šteniatko.

Black

Black je cca 5-ročný psík, vie aj dobre postrážiť a ohlásiť. Hľadá najlepšie domček, ale aj s prístupom dnu (minimálne v mrazoch), nakoľko je krátkosrstý. Black s fenkami vychádza bez problémov, psíkovia mu ale nesedia, rovnako ako iné domáce zvieratká.

Bobino

Bobino je stálica „vďaka“ jeho komplikovanej povahe. Niet sa čomu čudovať keďže Bobino prežil väčšinu života v bedničke veľkostne pre králikov a v úplnej tme.Preferuje chlapov, ale aj vybraných slečien sa nechá pohladkať. S deťmi nevychádza. Bobinkovi by sa páčilo v domčeku s dvorom s celoročným prístupom dnu. Bobino si niekde potrebuje dožiť v pokoji. Zapadne do každej rodiny, kde majú ľudia trošku trpezlivosti.

Daisy a Lilly

Obe sú cca 3–4-mesačné šteniatka stredného vzrastu. Sú už odčervené a zaočkované.

Eddie

Eduško je cca rok starý psík plemena Labrador. Má veľmi priateľskú povahu, miluje psov, ľudí, deti. Nie je agresívny, ani dominantný ku psom. Hľadáme mu rodinku s veľkým dvorom alebo záhradou, je to aktívny ale poslušný psík, určite sa poteší dlhším prechádzkam s novým majiteľom. Vhodný k iným psom, do rodiny s deťmi. Psík nie je vhodný do koterca. Potrebuje domov najlepšie s prístupom dnu.

Šteniatka

Fenka i psíček, ktorý má 2 mesiace a okolo 30 cm. V dospelosti bude z neho zrejme menší psík.

Polročná sučka

Domov hľadá aj u majiteľa nechcená polročná sučka kríženca poľovného psa. Je to aktívna sučka, ktorá sa vo svojom domove evidentne dosť nudí, preto pre ňu hľadáme dobrú rodinku, kde sa sučke budú aktívne venovať a doprajú jej dlhé pravidelné prechádzky. Sučka je zvyknutá na život vonku, ale vzhľadom na jej krátku srsť potrebuje domov s prístupom do tepla počas zimy.

Foto: Karanténna stanica Topoľčany

Aktuálna ponuka psíkov na adopciu v Topoľčanoch
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM